The Walking Dead 7. évad előzetes – Negan rémuralma megkezdődik!

Hirdetés

Menetrendszerűen megérkezett a The Walking Dead 7. évad előzetes a San Diego-ban zajló Comic Con-on. Nyugalom az előző felvonás nagy kérdésére most sem kapunk választ. Viszont megismerhetünk néhány új karaktert és Jeffrey Dean Morgan is használja a baseballütőjét.

Rémségesen messze van még az újabb zombiinvázió, hiszen az új részek majd csak októberben érkeznek. A The Walking Dead 7. évad előzetes viszont az utóbbi évek szokásainak megfelelően bemutatkozott San Diego-ban.

Az első néhány percben a halálsoron lévő 11 karakterünk kapott egy kis szösszenetet majd a vérben úszó Lucille, a baseballütő is előkerül. Persze gondosan ügyelve arra, hogy biztosan ne derüljön ki, hogy kitől kell agyonvert búcsút vennünk. Ugye Kirkman egy karaktert lehúzott a listáról.

A The Walking Dead 6. évada egyébként meglehetősen durva cliffhangerrel ért véget. Nyilván megoszlanak a vélemények, hiszen rengetegen ócsárolták a készítőket amiatt, hogy pont ott vágták ketté a történetet. Tény, hogy ha kiderül kit ver agyon Negan, akkor sem biztos, hogy rosszabb lett volna a helyzet. Egy biztos a hosszú idő óta figyelemmel kísért hőseink még sosem voltak ekkora bajban. Emlékezett csak vissza Rick Grimes teljesen reményt vesztett arc kifejezésére.

A The Walking Dead 7. évad előzetes viszont ügyesen nem árul el semmit azzal kapcsolatban, hogy kitől kell elbúcsúzni.

Ehelyett a már megismert karakterek közül azok kerülnek elő, akik nem sétáltak be a csapdába, illetve Negan is kapott néhány jelenetet. Sőt felbukkan Ezekiel is, aki saját bevallása szerint egy kiskirályságot „üzemeltett” és még saját tigrise is van.

Egy biztos, az új évad során sem fogunk unatkozni és rögtön egy komoly vérveszteséggel indítjuk a szériát.

A San Diego-ban rendezett Comic Conon természetesen a sorozat színészei mind megjelentek és naná, hogy már Jeffrey Dean Morgan is csatlakozott hozzájuk.

A FOX Magyarország jófejségének köszönhetően a The Walking Dead 7. évad előzetes már feliratos formában is elérhető.

A folytatás október 23-án kerül képernyőre a tengerentúlon, de hétfő hajnalban már akár itthon is nézhető lesz, illetve hétfőn este újfent szinkronosan műsorra tűzik. Türelmetlenül várjuk ezt a napot.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE