The Walking Dead 7. évad – Több halottunk is lehet a nyitórészben?

Hirdetés

Greg Nicotero a sorozat maszkmestere és producere kicsit megkavarta az állóvizet. A The Walking Dead 7. évad nyitórésze ezek alapján akár még meglepetést is tartogathat számunkra.

Eddig ugye abban a tudatban éltünk, hogy a The Walking Dead 7. évad első részében érzelmes és fájdalmas búcsút veszünk valakitől. A múltkor mi is latolgattuk az esélyeket, a vélemények pedig továbbra is megoszlanak. Annyi viszont biztos, hogy valakitől el kell búcsúzni. Meglátjuk mennyire lesznek tökösek és talán ezzel együtt szívtelenek a készítők.

A marketing anyagok és a találgatások eddig pedig tényleg egy halottról szóltak. Azonban Greg Nicotero nem régiben az Entertainment Weekly-nek adott interjút, amelyben érdekesen fogalmazott.

Egészen pontosan az EW riportere arról kérdezte Nicotero-t, hogy nem bánta-e meg, hogy úgy fejezték be a The Walking Dead 6. évadot ahogy. Hiszen ugye pontosan tudjuk, hogy a rajongók egy része egészen durván kiakadt. Mondjuk ezt nem régiben Jeffrey Dean Morgan kommentálta.

Viszont Nicotero is úgy véli, hogy jó megoldást választottak. Sőt most, hogy tudják milyen visszhangot keltett ez a megoldás, újra és újra ezt választaná. Egyszerűen azért, mert így tudták a legjobban érzékeltetni, hogy a történet még nem ért véget. Majd jött az állóvíz kavaró érdekes mondat:

„Ha megmutattuk volna a halottakat, a karakterek nem éreznének úgy a The Walking Dead 7. évadban, ahogy érezniük kell.”

Halottakat? Nahát, nahát Mr. Nicotero. Az persze kérdés, hogy csak egy véletlen elszólás-e ez. Bár Nicotero nem az a fajta, aki véletlen össze-vissza beszél. Bár tény, hogy az eddigi anyagok azt sugallták, hogy csak egy valaki hal meg.

Viszont meg lehet, hogy két szereplőnek is búcsút inthetünk? Esetleg valaki az összevert hősünk segítségére siet és hasonlóan végzi?  Illetve akár az is benne van a pakliban, hogy kicsit hülyítenek minket, hadd egyen a fene az október 23-ai premierig.

Abban azért egészen biztosak vagyunk, hogy Negan világa sokak nem fog kedvezni és még rengeteg halott övezi majd tombolását és útját.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE