The Walking Dead 7. évados karakterposzterek – Kire sújt le Negan?

Hirdetés

The Walking Dead 7. évados karakterposzterek érkeztek a Comic Con alkalmából. A főbb szerepekben azt  tizenegy hőst láthatjuk, akik Negan csapdájába sétáltak. Egy biztos valakitől el kell búcsúznunk, de vajon ki lesz az illető?

A kérdésre mondjuk minden bizonnyal csak októberben kapunk választ. Az AMC addig aranytojásként őrzi a titkot annyi szent. Viszont a The Walking Dead 7. évados karakterposzterek megérkeztek. Ezekből persze messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni.

Sőt tulajdonképpen az előző évad végre reflektálnak. Mind a tizenegy karakterről készült egy közös fotó Lucille-lel Negan kedvenc szögesdróttal körül ölelt baseballütőjéről.

Glenn, Aaron, Rosita, Rick, Michonne, Maggie, Abraham, Eugene, Daryl, Carl vagy Sasha lesz az, akinek búcsút kell intenünk.

Ugye fejtegetésbe már korábban is belementünk. Carl vélhetően túléli a kalandot. Illetve Robert Kirkman a Comic Conon arról is beszélt, hogy ki az, akitől biztosan nem kell elköszönni. Így maradtak kilencen.

A képregényben ez az esett pontosan megtörtént. Nem szeretnénk spoilerezni, viszont az biztos, hogy a maradék 9 ember között ott van az illető, aki a rajzolt változatban Negan keze által bevégeztetett. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a sorozatban is takkra úgy történnek az események. Talán jó húzás is volna a készítőktől, ha egy másik karakterrel végeznének, vélhetően így is lesz. Más esetben elég banálisnak számítana, hogy az előző évadban pont nem mutatták meg, hogy kit vert agyon Negan.

A főgonosz egyébként aztán megmarad az évad során és vélhetően okoz majd kellemes perceket azok számára, akik bírják a rossz fiúkat. Jeffrey Dean Morgan meglehetősen patent módon adta elő a karaktert a zárásnál, függetlenül attól, hogy a figura baromi hosszú felvezetést kapott.

Ne feledjük, hogy a The Walking Dead 7. évados karakterposzterek után hamarosan az előzetes is befut. Ezt péntek estére ígérték, természetesen a Comic Con keretein belük. Kíváncsian várjuk, habár biztos ott sem derül ki semmi azt illetően, hogy kire is sújtott le többször is Negan szörnyűséges fegyvere.

the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_2 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_3 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_4 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_5 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_6 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_7 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_8 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_9 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_10 the_walking_dead_7._evados_karakterposzterek_11

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE