The Walking Dead – Negan mindenhol ott van!

Hirdetés

Október végén újra támad a The Walking Dead. Negan pedig tovább folytatja bemutatkozását. A Fox most kifejezetten egy olyan videót hozott, amelyen ő kapja a főszerepet.

Magadhoz azért ne nyúlj, mert egy rövidke videóról van szó, viszont végre valami újdonság. Ugyanis a Comic Con-os trailer óta nem sok minden érkezett. Persze azért ne feledkezzünk meg a búcsúvideókról. Azok elég hatásosak voltak.

A mostani Negan központú videóból persze továbbra sem derül ki, hogy kit csap agyon. A készítők ugye azt ígérték, hogy erre egészen az új évadig várnunk kell. A múltkori előzetes is ennek fényében volt össze vagdosva.

Mondjuk Rick Grimes biztos lehúzható a listáról. Sőt Norman Reedus is túléli szerintem, Legalábbis a közösségi oldalán több képet is megosztott, volt olyan amelyiken Jeffrey Dean Morgan társaságában láthattuk. Persze messzemenő következtetést ebből nem szabad és lehet levonni. Habár itt hozzátehetjük azt is, hogy a készítők gyávák meglépni, hogy kiírják Daryl Dixon-t. Ami azért talán nem is akkora baj.

A sorozattal kapcsolatos fórumokat olvasva mondjuk lehet egy-két érdekes véleménnyel is találkozni. Néhány rajongó úgy véli, hogy az első részben vagy talán az első néhányban nem is kapunk választ arra, hogy kit is ver agyon Negan. Ehelyett a karakter előéletét mutatják majd be.

Bár ha jól rémlik a készítők azt ígérték, hogy a történet pontosan ott folytatódik, ahol abba maradt, ezzel is megadva egy igazán drámai hatást a sztorinak. Na és Jeffrey Dean Morgan is úgy nyilatkozott, hogy minden ott folytatódik, ahol befejeződött. Elég csúnya is volna, ha a kósza rajongói teória bizonyulna igaznak.

Az új The Walking Dead videóban Negan megszólal egy kicsit, illetve az uralmába is betekintést nyerhetünk. Ha jön letérdepelnek a népek. Nem rest baseball ütővel kopogtatni a kerítésen és lova is van.

Jeffrey Dean Morgan egyébként a záró részben és az új videókban is hátborzongatóan jónak tűnik. Legyen már október vége. Gondolhatjuk erősen.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE