The Walking Dead Rick Grimes nélkül? Miért ne?

Hirdetés

Andrew Lincoln szerint a The Walking Dead nem csak az ő karaktere miatt működőképes. Sőt szerinte akár Rick Grimes nélkül is lehetne sikeres a folytatás.

Tulajdonképpen már csak 20 nap választ minket el attól, hogy a The Walking Dead folytatódjon a nyolcadik évaddal. Ez idő alatt pedig vélhetően megszaporodnak majd a sorozat háza tájáról érkező képek, videók és információk.

Most éppen a Rick Grimes-t megformáló Andrew Lincolnc adott egy interjút, amelyben több más mellett egy érdekes ötlet is szóba került. A színészt a sorozatban felbukkanó karakterekről kérdezgették és beszélt arról is, hogy szerinte akár az ő karaktere nélkül is folytatódhatna a sorozat, akár úgy, hogy a fia, Carl kerülne a középpontba.

„Működhetne. Remekül fel van építve, úgy, hogy a váltás után az ő története lehetne. Ha van sorozat, ahol erre megvan a lehetőség, akkor az a mienk. Viszont, akárhogy is legyen azért ez még nem a mostani évadban fog megtörténni… vagyis… hát kiderül majd, ugye?”

A dologgal kapcsolatban Robert Kirkman, a képregények írója is beszélt.

„Szerintem is lehetséges. Andrew Lincolnc a főszereplőnk és az elhivatottsága ez iránt nagyon inspiráló. Mindenki felnéz rá és hatalmas része ennek a műsornak. Viszont nagyon erős az alap is, sok olyan karakter van, aki el tudná vinni a hátán a sorozatot. A The Walking Dead az alapul szolgáló világról és a benne élő emberekről szól.”

Kétségbe esni mondjuk nem kell. Kirkman is elárulta, hogy egyelőre azért egyáltalán nem kell Rick Grimes miatt aggódni.

Kedvenc seriffünk tehát vélhetően túléli a Negannal folytatott háborút, azonban egészen biztosak vagyunk benne, hogy lesznek komoly emberáldozatai ennek a szörnyű összezörrenésnek.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE