A The Walking Dead színésze halálos fenyegetéseket kapott

Hirdetés

Vannak pillanatok, amikor egy-egy sorozat összemosódik a valósággal. Persze a kettőt érdemes megkülönböztetni, de nem mindenkinek sikerül. Josh McDermitt, a The Walking Dead színésze most ennek lett áldozata.

Biztos hallottál már arról a legendás történetről, mely szerint kis hazánkban gyűjtést kezdtek, hogy segítsenek szegény Esmeralda-n, aki vakon bolyongott a TV képernyőkön. Aztán néhányan szerint az Éjjel-Nappal Budapest is valóság. Sőt néhányan a trash reality-kről is hajlamosak elhinni, hogy nem előre megírt és megtervezett jeleneteket láthatnak.

Néhányan pedig úgy gondolják, hogy a zombiapokalipszis közepén játszódó The Walking Dead színésze sem egy karaktert alakítanak, hanem saját életüket láthatjuk a képernyőn.

Ha pedig ezt így véljük, akkor méltán köphetünk egy nagyot Negan-t látva, de a The Walking Dead 7. évad legellenszenvesebb karaktere talán mégis csak a Josh McDermitt által alakított Eugene lehet. Eugene, aki úgy döntött, hogy elárulja társait és inkább Negan kompániájához csatlakozik. Nem szép lépés, és talán többen is bízunk benne, hogy a karakter sorsa nem lesz könnyű a döntés hatására.

Azonban akadnak rajongók, akik McDermitt és karaktere, Eugene közé egyenlőség jelet tesznek, így a 39 éves színésznek a hetedik évad utolsó részeit látva nem igazán volt nyugta. Végül úgy döntött, hogy a Facebook, Twitter és Instragram oldalakról is törli magát, ugyanis egyre több fenyegetést kapott, köztük néhány halálosat is. Volt, aki csak annyit írt, bízik benne, hogy hamarosan meg fog halni. Néha pedig már McDermitt sem tudta, hogy az üzenet neki vagy Eugene-nak szól.

A színész egy utolsó videós üzenetben még tisztázta a dolgot, hogy ő és karaktere nem ugyanaz az ember. Majd mindenkit megkért, hogy mellőzzék a zaklatást, mert különben kénytelen lesz feljelentéseket tenni.

Szegény McDermitt, nincs könnyű helyzete.

A színész amúgy egy rövidke rész erejéig feltűnik majd az új Twin Peaks sorozatban. Sőt ha minden igaz az idén egy filmet is bemutatnak a főszereplésével. Az Odious egy thriller lesz, amelyben McDermitt egy Bill nevű fickót alakíthat.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE