The Walking Dead zombik – Bemutatkozik Winslow

Hirdetés

A The Walking Dead című sorozat már eddig is több emlékezetes zombit felvonultatott, ám a legutóbbi epizódban talán minden más agyhalottat sikerült überelni. Greg Nicotero és csapata Winslow-t álmodta a képernyőre.

Ha a sorozat rajongója vagy, akkor kizártnak tartom, hogy ne lenne legalább egy a The Walking Dead zombik közül, akinek mámoros arcát ne tudnád kapásból felidézni. Több szomorú sorsú figura is akadt ezen a fronton. Akár eszünkbe juthatnak azok a pillanatok is, amikor egy-egy emberként funkcionáló karakterünk változott át, vagy ott volt a faszi, akit a kútból igyekeztek kihúzni, de kettészakadt.

Greg Nicotero és csapata művészit szintre fejlesztette a zombikreálást, így legújabb alkotásuk Winslow is egy igazi díjnyertes figura volt.

A The Walking Dead zombik sorát erősítő karaktert már a 10. rész előzetesében is elcsíphettük és láthattuk, hogy Rick kerül csúnya pácba. Így is történt, erről itt értekeztünk.

A karakterről, pontosabban az őt alakító színészről a Bloody-Disgusting közölt egy cikket.

Végre egy olyan zombi került képbe, akit nem lehet egy baseball ütős fejbe kólintással vagy egy erősebb pörgő-forgó rúgással elintézni. Winslow ugyanis egy pofás gladiátor zombi volt, akit klaviatúrával sem lehetett elintézni és még komoly sérüléseket is okozott Rick-nek. Na mondjuk az egy percig sem volt kérdés, hogy ki lesz a csetepaté győztese.

Winslow-t Gino Crognale alakította, aki régóta a The Walking Dead stábjának tagja. Greg Nicotero maszkmester csapatának tagja és nem mellesleg Emmy-díjas szakember.

Crognale ráadásul nem is először öltözött zombinak a széria életében. Annak idején a harmadik epizódban is találkozhattunk vele, akkor Andrea szabadította őt meg a karjaitől. A negyedik évadban pedig Carl-ra támadt, természetesen akkor már egy másik zombit alakított.

Sőt most kapaszkodj. Gino Crognale okozta a jó öreg Tyreese halálát is, ő harapta meg néhány évaddal korábban.

Crognale zombikarrierje pedig nem csak a The Walking Dead-re terjed ki. A Rob Zombie-féle 1000 halott házában is volt zombi, a poszteren is annak maszkírozták. Valamint a Holtak földjében is hasonló szerepet osztották rá, ott egyenruhás agyhalott volt.

Maszkmesterként pedig olyan filmeken dolgozott, mint a Rémálom az Elm utcában 3. része, a Fantazma negyedik felvonása, a Köd vagy az Aljas nyolcas.

A kérdés már csak az, hogy vajon mikor tűnik fel ismét a The Walking Dead zombik sorában.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE