Wayward Pines 2. évad – Íme a szinkronhangok

Hirdetés

Chad Hodges sorozata, az M. Night Shyamalan által is támogatott Wayward Pines egészen betalált. Az első évad kellemes meglepetés volt, szerintünk még a csatorna számára is. Olyan jó számokat produkált, hogy folytatást is kapott. A Wayward Pines 2. évad hamarosan magyarul is megérkezik a képernyőkre.

Tényleg az előző év nyarának egyik kellemes meglepetése volt a Wayward Pines. Persze lehetett sejteni, hogy nem lesz ez a sorozat szarral gurigázás, de azért úgy gondolom egy kicsit mindenki ódzkodva fogadta.

M. Night Shyamalan neve a producerek között pedig talán nem is oszlatta el ezt az érzést. Persze az úriember pont akkoriban tért vissza egy ütős filmmel A látogatással. Ám azt gondolom, hogy sokan nem felejtették el azt a néhány borzalmat sem, amit az elmúlt időben alkotott. A látogatás viszont kellemes csalódás volt tőle a mozikban. A Wayward Pines pedig a képernyőkön. Sőt most ugye jön a James McAvoy főszereplésével készült Split, ami szintén egészen ígéretesnek tűnik.

Viszont vissza a Wayward Pines-hoz, ami sikeres lett. Olyannyira, hogy a csatorna „kénytelen” volt egy újabb évadot berendelni. Azért gondolom, hogy ez a siker őket is meglepte, mert igazából 10 rész alatt kvázi három Wayward Pines regényt dolgoztak fel.

Az írókat azonban nem kellett félteni, a berendelés után rögvest neki láttak a munkálatoknak és csak sikerült egy újabb évadnyi történést összeírniuk.

Természetesen a szereplők terén szükség volt egy kis vérfrissítésre az első évad fináléjában történtek miatt. Matt Dillon helyére például Jason Patric érkezett. Valamint Hope Davis is kiemeltebb szerepet kapott az első évadhoz képest. Igaz volt néhány színész, aki pedig szeretett volna ott lenni a folytatásban, de időközben más produkciókhoz szerződtek, így nem volt erre lehetőségük.

A FOX-on nem régiben fejeződött be a Wayward Pines 2. évad. Mármint ugye a tengerentúlon, augusztus végén, pontosabban 29-én pedig hazánkban is bemutatkozhat a folytatás.

Szinkronhangok terén pedig a MűsorVízió leírása alapján a következő nevekre/hangokra számíthatunk.

Wayward Pines 2. évad

Jason Patric (Theo) – Kálid Artúr
Nimrat Kaur (Rebecca) – Németh Borbála
Shannyn Sossamon (Theresa) – Hámori Eszter
Melissa Leo (Pam) – Kovács Nóra
Toby Jones (Pilcher) – Szacsvay László
Hope Davis (Megan) – Orosz Anna
Siobhan Fallon Hogan (Arlene) – Molnár Zsuzsa
Terrence Howard (Pope) – Király Attila
Emma Tremblay (Lucy) – Pekár Adrienn
Tom Stevens (Jason) – Sörös Miklós
Josh Helman (Xander) – Fehér Tibor
Kacey Rohl (Kerry) – Andrusko Marcella
Tim Griffin (Adam) – Csík Csaba Krisztián
Christopher Meyer (Mario) – Gacsal Ádám
Djimon Hounsou (CJ) – Galambos Péter

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE