Komolyan hidegrázós a Winchester előzetes

Hirdetés

Megérkezett a Winchester című horror előzetese, amelyben Helen Mirren kapja a főszerepet. Ezúttal egy igazi szellemházba eresztik be a nézőt, ahol bármi megtörténhet.

Egészen ütősnek és hangulatosnak tűnik a Winchester című horrorfilm. Az előzetes legalábbis bőven igyekszik a néző alá adni a lovat.

A történet szerint a San Franciscói partszakaszon van egy tényleg kísértet járta ház, amely a leghátborzongatóbb a világon. Az épületet Sarah Winchester, a családjáról elnevezett cég örököse építette fel, ráadásul nem is véletlen. A ház nem azért készült, hogy Sarah vagy a család bármelyik tagja tudjon hol lakni. Ó, nem. Itt ennél sokkal többről van szó. A falak között, a szobákban ugyanis bosszúszomjas szellemek sokasága hemzseg. Az identitásokban pedig van egy közös dolog. Egykoron mindegyikőjüket a legendás Winchester fegyverrel ölték meg.

A filmet a Spierig testvérke hozták össze, akik a Daybreakers és az Időhurok mellett a legutóbbi Fűrész film elkészítéséért is feleltek. A forgatókönyvet eredetileg Tom Vaughn (A megállíthatatlan) írta meg, ám Spierig-ék ezen is alakítottak egy kicsit.

Ami külön ütős, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren-t sikerült megnyerni a főszerepre, akit nem lehet azzal vádolni, hogy sok horrorban részt vett volna. Tulajdonképpen az Alkonyzóna című sorozatban találkozhattunk vele és ezzel jó részt vége is a felsorolásnak.

A Winchester előzetes egy gótikus, szellemektől hemzsegő és egészen ígéretes filmet vetít elénk, reméljük tényleg nem kell majd csalódni.

A tengerentúlon 2018 februárjában esedékes a premier. Az még egyelőre kérdés, hogy itthoni vetítésről beszélhetünk-e.

Helen Mirren mellett pedig Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson, Laura Brent és Tyler Coppin is szerepet kapott a filmben.

Winchester előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE