Meglepetés! Itt az X-akták 11. évad előzetes

Hirdetés

Megérkezett az X-akták 11. évad előzetes. A Fox egyelőre még nem mondott sem A-t, sem B-t a premiert illetően, de a New Yorkban zajló Comic Con-on bemutatták a trailert.

A Fox hosszú idő után döntött úgy, hogy megpróbál új életet lehelni az egykori sikersorozatba, az X-aktákba. A húzás tulajdonképpen bejött, igaz mindent meg is tették ezért. Visszacsábították a fedélzetre az eredeti szereplőgárdát, habár a rajongóknak be kellett érniük mindösszesen 6 résszel.

A dolog azonban bejött. A csatorna ugyanis úgy döntött, hogy egy 11. évaddal is érdemes volna a tévékészülékek elé ültetni a nagyérdeműt.  A napokban már megérkeztek az első képek, a New York-ban rendezett Comic Con-on pedig az első előzetest is megmutatták.

Úgy tűnik, hogy akcióból és félelemkeltésből ez alkalommal sem lesz hiány. Idegenek és meglehetősen gonosz arcok is feltűnnek az újabb évadban, így láthatólag nem lehet majd okunk a panaszra.

A Fox mondjuk egyelőre nem firtatta a premierdátum kérdését, igaz azt biztosra vehetjük, hogy majd 2018-ban mutatják be a szériát. Talán még januárban vagy valamikor év elején műsorra tűzik majd, de erről egyelőre nem szól a fáma.

David Duchovny és Gillian Anderson visszatérnek, de mellettük Mitch Pileggi, Annabeth Gish és Barbara Hershey feltűnésére is számíthatunk majd.

Nem régiben az is kiderült, hogy a 10 részes új évadban legalább 8 rész a „monster of the week” tematika oltárán áldoz majd.

Izgatottan várjuk, hogy mi sül ki belőle. Talán az újabb négy felvonással megtoldott évad is azt bizonyítja, hogy a csatorna még inkább bízik a sikerben. Reméljük nem is okoznak majd nekünk csalódást.

A sorozat új évadával kapcsolatban ebben a posztban gyűjtjük a fontosabb és izgalmasabb infókat.

X-akták 11. évad előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE