Tényleg durván horrorisztikus az X-Men: New Mutants előzetes

Hirdetés

A Fox tényleg azt ígérte, hogy az egyik soron következő X-Men mozi horrorfilmbe hajló lesz. Nos, a New Mutants előzetes megmutatta magát és a készítők tényleg nem tréfálnak. Elég hátborzongató filmre számíthatunk.

Azt gondolom, hogy a Foxnál talán nem is igazán hittek abban, hogy a korhatáros besorolású Deadpool film siker lehet. Kis pénzt adtak rá és azért a későbbi nyilatkozatokból kiderült, hogy a rendező és Ryan Reynolds meglehetősen sokat jártak a Fox-fejesek nyakára. Ergo a döntéshozók inkább engedtek, hogy nyugtuk legyen. Ez persze igazából már mindegy is, a dolog bejött és rögvest utat nyitott a stúdió előtt. Az egyik következő X-Men mozi, a Logan már szintén R-es korhatár meghatározással készülhetett és ismét siker lett.

A stúdiónak nem is kellett több újabb korhatáros filmet jelentettek be, ami ráadásul már nem csak felnőtteknek való film lesz, hanem kifejezetten a horror mezsgyéjén igyekszik egy kicsit kalandozni.

Őszinte leszek. Egy kicsit kétkedéssel fogadtam a dolgot, azonban stílusosan október 13-án, pénteken befutott az X-Men: New Mutants előzetes, ami baszki tényleg horrorisztikus.

Úgy hiszem, hogy az első előzetes közel sem lövi el az összes puskaport, inkább csak belógat elénk egy kis kedvcsináló.

Az alapanyag egyébként nagyon is passzolhat egy horrorfilmhez. Az elmegyógyintézetes feeling pedig kellően hátborzongató, még ha nem is feltétlen újszerű. Az X-Men-es mi volta miatt bőven van ebben szufla.

A filmet egyébként Josh Boone rendezte, sőt a forgatókönyv megírásából is kivette a részét. A Csillagainkban a hiba direktora mondjuk úgy tűnik, hogy szereti a horrort és nagy Stephen King rajongó lehet. A hírek szerint ugyanis ő csinálhat újrát a Végítéletből, de a Lisey története film is az övé, sőt a legújabb hír arról szól, hogy a Talizmán című regényt is ő viheti vászonra.

Gondolom amiatt se vágd magad hanyatt, hogy eddig nem látott új mutánsok tűnnek majd fel a filmben. Wolfsbane (Maisie Williams), Magik (Anya Taylor-Joy), Cannonball (Charlie Heaton), Sunspot (Henry Zaga) és Mirage (Blu Hunt).

A tengerentúli premier 2018. április 13-án esedékes. Az is péntek 13 ám.

X-Men: New Mutants előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE