Youtube-os horrorsorozat érkezik

Hirdetés

A Blumhouse Productions és a Youtube Red a napokban jelentette be, hogy decemberben elkezdődik egy Yotube-os horrorsorozat, amely már előzetest is kapott.

12 Deadly Days címen kerül majd a videómegosztóra az új Youtube-os horrorsorozat, amin a Blumhouse-féle horrorgyár is aktívan közreműködött.

A sorozat úgy tűnik, hogy az ünnepekre fókuszál majd, nem olyan régen egy hasonló koncepció mentén készült horrorantológiával már találkozhattunk.

A széria egy kis városban játszódik majd, ahol szörnyűségek történnek, az előzetest elnézve lesz itt minden, ami a műfajra jellemző.

A történeteket Chris Cullari és Jennifer Raite készítette, nem meglepő módon 12 történettel találkozhatunk majd, a végeredmény pedig egy félórás horror-vígjáték lesz.

Youtube-os horrorsorozat érkezik

A Blumhouse Television amúgy izgatott a dolog kapcsán, készítettek ők már tévés horrort is, viszont ilyen formában talán még nem próbálkoztak. Igaz a Youtube Red streaming szolgáltató meg több sorozattal is előrukkolt már, ha jól saccolom, akkor horrorosabb beütésű is van köztük.

Az első rész a hírek szerint december 12-én kerül majd fel. A Youtube-os horrorsorozat pedig tartogat majd számunkra vámpírokat, megszállt karácsonyfát és különféle szörnyűségeket. Az előzetes nem is sikerült olyan rosszul.

Illetve érdemes megjegyezni, hogy ismerős arcokkal is találkozhatunk. Persze nem A-listás színészek felbukkanására kell gondolni. A hírnökökből például Jon Fletcher tűnik majd fel, J. Claude Deering is szerepet kapott, illetve Jim Belushi fia, Robert is felbukkan majd a szériában.

Illetve John Kassir nevét is megemlíteném, a stáblistán az ő neve is ott van. Annak idején a Mesék a kriptából sorozat Kriptaőrének szolgáltatta ő a hangját.

A Blumhouse egyébként nem először közösködik a Youtube-bal. Korábban ugyan nem a Youtube Red-del, de a Youtube Space-szel már volt közös alkotásuk.

Kíváncsian várjuk, hogy a 12 Deadly Days-ből mi sül ki.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE