Z világháború folytatás – Pitt és Fincher a fedélzeten?

Hirdetés

Már korábban is rengeteg pletykát hallottunk és cikket olvastunk azzal kapcsolatban, hogy a Z világháború folytatás David Fincher kezébe kerülhet. A Variety szerint már nagyon közel a bejelentés.

Még tavaly augusztusban írtunk arról, hogy a Z világháború folytatás kapcsán felmerült, hogy a stúdió David Fincher-t szeretné megszerezni a rendezői posztra. Ezt követően négy hónap telt el és érkezett egy másik pletyka, amely arról szólt, hogy igazából Fincher nem mondana nemet egy ilyen felkérésre. Azóta viszont csend honolt a projekt körül.

Sőt ugye azt is érdemes tudni, hogy a Paramount Pictures törölte a korábbi premierdátumot és nem adott meg újat, így aztán hivatalosan még nem is biztos, hogy a Z világháború folytatás elkészülhet.

A Variety viszont most arról írt, hogy a stúdió és a David Fincher közötti megállapodás elég jól áll. Talán még nem írták alá a szerződést, de nagyon közel vagyunk ehhez a ponthoz. Persze konkrétumot sem a Paramount, sem pedig a direktor nem közölt.

Azt viszont tudjuk, hogy a folytatásban is Brad Pitt kapná a főszerepet, ez pedig elég bizakodásra adhat okot.

A Brad Pitt és David Fincher közösködésből már sok jó dolog született. Ott volt például a Hetedik, a Harcosok klubja vagy legutóbb a Benjamin Button különös élete. Ráadásul a közösködés tényleg jól is elsülhet, hiszen Brad Pitt producere is lesz a Z világháború 2. részének. Ezzel pedig egyébként is segítheti a direktor munkáját. Mondjuk olyan esetekben, ha a stúdió valami miatt húzza a száját.

Hogy konkrét példát említsek. A Hetedik esetében is hasonló volt a felállás. Fincher rendezett, Pitt pedig szerepelt és producer is volt. Fincher eltalálta, hogy Kevin Spacey-t is szerződtetni akarja, a stúdió viszont először nemet mondott. Sokallták Spacey árát. Brad Pitt azonban komoly meggyőző erővel bírt.

Ha pedig ez nem volna elég, akkor érdemes megemlíteni a Fincher – Z világháború 2 házasság egyik érveként, hogy a Paramount jelenlegi vezérigazgatója, Jim Gianopulos dolgozott már együtt Fincher-rel. Annak a Holtodiglan lett az eredménye.

Bízunk benne, hogy hamarosan a hivatalos bejelentés is megérkezik, és zöld utat kap a Z világháború folytatás, a Fincher-Pitt párossal a fedélzeten.

Megosztom:Share on Facebook10Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE