Zombi Hitlerrel jöhet a Náci zombik 3!

Hirdetés

Tommy Wirkola, a Náci zombi filmek rendezője egy interjúban elárulta, hogy vannak ötletei a harmadik felvonást illetően és nagyon bízik benne, hogy összejöhet a dolog.

A Náci zombik első része még 2009-ben mutatkozott be. Egy baráti társaság keveredett a középpontba, az egyébként északi készítésű produkcióban. Hőseink egy nem túl jó helyet választottak kirándulásuk helyszínéül, ahol aztán egy náci zombikból álló hadba ütköztek.

2014-ben elkészülhetett a folytatás is, ami még agyamentebbre, látványosabbra és ütősebbre sikerült. A rajongók pedig már ekkor bíztak abban, hogy nem lesz megállás és talán trilógiává bővülhet a történet. Az elmúlt években erről mondjuk nem sokat lehetett hallani, azonban az ötletgazda rendező, Tommy Wirkola most nyilatkozott ennek kapcsán.

A norvég úriember amúgy nem régiben elfoglalt volt. A Netflix-nek dolgozott a Noomi Rapace főszereplésével készült What Happened to Monday került ki a kezei közül. Tulajdonképpen ennek kapcsán készített vele interjút az Entertainment Weekly is, ahol azért más projektek is szóba kerültek.

Kiderült például, hogy jelenleg a Boszorkányvadászok folytatásán dolgozik, amelynek a forgatókönyvét készíti. Viszont beszélt arról is, hogy nagyon szeretné folytatni a náci zombis kalandot és elkészíti a Náci zombik 3. részét.

„Ha szeretted a korábbi filmeket, akkor jobb, ha tudod, hogy azon vagyunk, hogy néhány éven belül elkészítsük a harmadik filmet. Be kell fejeznünk a trilógiát, én pedig nagyon izgatott vagyok emiatt. Ötleteink is vannak. Lehet, hogy Dél-Amerikába helyeznénk a sztorit, adná magát, hiszen ott sok náci vált köddé. A csúcs az lenne, ha visszahoznánk Hitlert is. Mármint ugye a Zombi Hitler formában.”

Korai tehát bármi konkrétat is mondani és írni a filmmel kapcsolatban. Wirkola szeretné megcsinálni és talán társakat és stúdiót is talál a projekt. Igény szerintem volna egy újabb náci zombis őrületre. Pláne egy Zombi Hitler szerepeltetésével.

Megosztom:Share on Facebook48Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE