Zombi-záport ígér az új Resident Evil előzetes

Hirdetés

Ugye vágod már a centit? Jövő év elején kedvenc Alice-ünk megint csatába száll az élőholtak ellen. Ennek okán most nemzetközi, új Resident Evil előzetes érkezett.

Továbbra sem tudok igazán dűlőre jutni az új Resident Evil kapcsán. Egyrészt kicsit bennem van a kötve hiszem érzés a The Final Chapter alcím kapcsán. Persze Paul W. S. Anderson több helyen is lenyilatkozta, hogy tényleg pont kerül a sztori végére.

Másrészt pedig ez a film már nem az a film, ami a kezdet kezdetén volt. Pedig fenntartom, hogy a Resident Evil, A kaptár egy igazán pöpec kis film. Simán a kedvenceim között a helye. Persze szigorúan az első filmnek. A folytatások pedig meredeken a lejtő irányába indultak, ráadásul a lejtés szöge részről-részre meredekebb lett. A hatodik Resident Evil szerintem már egy kicsit szenvedős is volt. Nem is feltétlen a történet miatt, hanem a gagyi CGI volt az, ami lohasztó jelleggel hatott a szervezetemre.

Az új Resident Evil előzetes pedig ezen a téren nem hoz megnyugvást. A robbanások nagy része elég ütődötten néz ki. A szörnyekről nem is beszélve. Most úgy tűnik, hogy valami sárkányszerű dolgot is kapunk. Miért is ne. A Trónok harcában is népszerű az ilyesmi.

Mindemellett az új Resident Evil előzetes azért újabb jeleneteket is mutatat, illetve talán az eddigiekhez képest hatványozott a zombihordák száma is.

Viszont mindezek ellenére azért az emberek, akik bírták a franchise-t szerintem csak jegyet váltanak erre is. Hiszen The Final Chapter. Hát nem érted? Csak kíváncsi vagy arra, hogy mi lesz a vége. És ez talán így is van jól.

Hátha az hozz valami retro-érzést, hogy Alice visszatér Racoon City-be. Oda, ahol minden kezdődött. Nem tudom így lesz-e. Csak remélni tudom. Na meg ugye hátha a világot is sikerül megmenteni, mert az sem volna rossz dolog.

Amúgy bármennyire is ironizálok a romló minőséget illetően azért kétségtelen tény, hogy világszerte 1 milliárdos bevétellel bír a Resident Evil franchise. Ezzel pedig a legsikeresebb videojáték adaptáció. Más kérdés, hogy azért már hat részt a tejbe aprítottak.

Új Resident Evil előzetes:

Megosztom:Share on Facebook21Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE