Seth Larney rendezésében jön a 2067 című sci-fi, amelyben a világ a pusztulás szélén áll és csak Ethan Whyte mentheti meg az emberek életét.

Kodi Smith-McPhee és Ryan Kwanten főszereplésével kerülhet a tengerentúli mozikba október elején a 2067, amit a tervek szerint Amerikában csak hamar digitálisan is elérhetővé tesznek.

A történet szerint, nem fogod elhinni, 2067-ben járunk, amikor a világ már nem éppen egy bitang jó hely. Az éghajlatváltozás ugyanis szinte mindent tönkretett, olyannyira, hogy az emberiség kénytelen mesterségesen előállítani az élethez szükséges oxigént. A gyógyulásra és az életben maradásra pedig csak egyetlen remény van, egy jövőből jött üzenet, amely csupán ennyi: Küldjétek Ethan Whyte-t! A tudósok így is tesznek, előkerítik az egyébként földalatti alagútban dolgozó Ethant és egy új, ismeretlen világba küldik, ahol nincs hiány veszélyekből, ám Ethan lehet az, aki megmenti az emberi fajt.

A forgatókönyvíró, rendező Seth Larney korábban javarészt vizuális effekteken dolgozott, ez azért javarészt látszik a 2067 előzetesén is, többnyire látványosnak lehetne azt nevezni, a végeredmény pedig akár érdekes is lehet.

Ahogy Larney nyilatkozott a film kapcsán, természetesen egy lebilincselő történet volt a cél, ami azonban alaposan reflektál a jelenlegi problémákra, főleg a környezet szempontjából megközelítve azt.

Csekkold a trailert!

2067 előzetes: