A bébiszitter 2. – A kárhozottak királynője (2020) – Online film adatlap – McG ha elkezdte, akkor folytatja. Újabb felvonás készült a Netflixen sikereket elérő A bébiszitter című horrorhoz.

A bébiszitter 2. – A kárhozottak királynője – Teljes film adatlap

Magyar cím: A bébiszitter 2. – A kárhozottak királynője
Eredeti cím: The Babysitter – Killer Queen
Műfaj: horror, vígjáték
Premier (USA): 2020. szeptember 10.
Hazai premier:
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: McG
Forgatókönyvírók: McG, Dan Lagana
Filmstúdió: Boies / Schiller Film Group, Wonderland Sound and Vision
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

A bébiszitter 2. – A kárhozottak királynője története:

Cole (Judah Lewis) élete egy hajszálon múlott, de sikerült megmenekülnie a sátánista bébiszittere és annak csatlósai elől. Két év telt el, igaz a sztoriját azóta sem nagyon akarja senki elhinni. Most azonban újabb megpróbáltatás következik a fiú életében, a középiskola kihívásaival kell szembenéznie. Ha pedig ez nem volna elég, akkor a démoni társaság tagjai is visszatérnek holtukból és ismét támadást indítanak Cole ellen.

Szereplők:

Belle Thorne, Leslie Bibb, Ken Marino, Emily Alyn Lind, Robbie Amell, Judah Lewis, Jenna Ortega, Hana Mae Lee, Amanda Cerny, Andrew Bachelor, Maximilian Acevedo, Amber Pauline Magdesyan, Chris Wylde, Juliocesar Chavez, Carl McDowell

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A 2017-es A bébiszitter című film egészen jól szerepelt a Netflix kínálatában. Nem hiába, hiszen McG horrorja egyszerre volt szórakoztató és véres, igazán lehetett szeretni azt. A siker tehát nem maradt el és habár a Netflix nem rögtön kért a folytatásból, de végül csak összejöhetett a második rész. Ráadásul az eredeti szereplőkkel.

Egyedül Samara Weaving visszatérése kérdéses. Ő volt az első film egyik sztárja, aki azóta ráadásul még nagyobb sikert vívott ki magának. Láthattuk a Talpig fegyverben vagy az Aki bújtban, de ott volt a Súlyos testi sértésben is. A stáblistában egyelőre a nevével nem találkozhattunk, de jó eséllyel az ő visszatérése a film egyik meglepetése lehet – az előzetesben is van arra utaló jel, hogy a karaktere felbukkanhat. Ez talán azért sem volna meglepő, mert az eredeti film szereplő is visszatérnek is, azok is, akikkel főhősünk végezni tudott az első felvonásban.