A csörgőkígyó (2019) – Online film adatlap – Zak Hilditch újabb Netflixes rendezése, egy ördögi alkuról, amelyet Carmen Ejogo karakterének kell túlélnie.

A csörgőkígyó – Teljes film adatlap 

Magyar cím: A csörgőkígyó
Eredeti cím: Rattlesnake
Műfaj: dráma, horror, misztikus
Premier (USA): 2019. október 24.
Hazai premier: 2019. október 26. (Netflix)
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Zak Hilditch
Forgatókönyvírók: Zak Hilditch
Filmstúdió: Campfire, Netflix
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

A csörgőkígyó története:

Katrina Ridgeway (Carmen Ejogo) szörnyű kalandba keveredik. A kislányát megmarja egy csörgőkígyó, a nő így aztán elfogadja egy titokzatos asszony segítségét. Ez azonban nem élete ötlete, ugyanis hamar kiderül, hogy magával az ördöggel paktált le.

Szereplők:

Carmen Ejogo, Theo Rossi, Emma Greenwell, Apollonia Pratt, Debrianna Mansini, Bruce Davis, Rio Alexander, Spencer Mabrey, Josh Kemble, Alexandra Nell, Sean Dillingham, Joy Jacobson, Jenne Doolittle, Tim Stafford, Jon Kristian Moore

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A filmet Zak Hilditch írta és rendezte. Már a 2000-es évek eleje óta filmezik, néhány egész estés alkotás mellett pár rövidfilm színesíti a repertoárját. A csörgőkígyó a Netflixen mutatkozhatott be, ráadásul nem ez az egyetlen hasonló Hilditch rendezés. 2017-ben szintén Hilditch dolgozta fel Stephen King 1922 című történetét, Thomas Jane főszereplésével.

A főszerepet ez alkalommal a brit Carmen Ejogo kapta. A színésznőt láthattuk korábban A törvény nevében című sorozatban, de játszott az Alien: Covenantban, a Legendás állatok és megfigyelésük eddigi két részében, sőt A megtisztulás éjszakája: Anarchiában is.