Dinó-őrültek! Fel a kezeket! Remélhetőleg jövőre jön az új Jurassic World film, ami azonban nem feltétlen lesz a franchise befejező darabja!

Colin Trevorrow rendezésében készülhet el a harmadik Jurassic World film, ami a Dominion alcímet viseli. Nos, a forgatások mondjuk a világjárvány miatt éppen pihennek és egyelőre nem is tudni, hogy mikor folytatódhat a meló. A tervek úgy szólnak, hogy bő egy év múlva, 2021. június 11-én bemutatkozik a Dominion. Ezt viszont ne vegyük készpénznek. Mi legalábbis nem mernénk a nyakunkat tenni a dologra, ám hátha van erre reális esély.

Mindenestre a Collider a franchise egyik producerével készített egy interjút, amelyben a folytatás kérdését is firtatták. Érdekes ez azért is, mert Trevorrownak korábban is voltak nyilatkozatai, mely szerint ő egy háromrészes sztoriban gondolkozik. Kettőn pedig ugye túlvagyunk, még ha a második részt végül nem is Trevorrow rendezte. Igen, ám de Frank Marshall szerint ez nem jelenti azt, hogy véget is ér a dinoszaurosz kaland. A franchise és a háromrészes saga lezárást kaphat ugyan, viszont adott esetben egy új kezdetről is beszélhetünk, legalábbis így fogalmazott Marshall.

„Egy új éra kezdete lehet ez. A dinoszauroszok most már az életünk részei és egy ideig még azok is maradhatnak, legalábbis remélem.”

Oké, persze ez olyan nesze semmi fogd meg jól nyilatkozat. Ráadásul pontosan tudjuk, hogy a pénz nagyúr, így ha a Dominion jól szerepel a jegypénztáraknál – már pedig erre azért jó esély van -, akkor senki nem ment meg minket egy újabb Jurassic World mozitól. Ezzel pedig talán nincs is baj.

Az új film ráadásul azért is tűnik izgalmasnak, mert az új saga hősei mind visszatérnek, de a Jurassic Park színészeit is sikerült végre befűzni, így nem csak Goldblum tér vissza, hanem Sam Neill és Laura Dern is.