A kukorica gyermekei (2020) – Online film adatlap – Stephen King jól ismert története ez alkalommal Kurt Wimmer forgatókönyve alapján és rendezésében készülhetett el.

A kukorica gyermekei – Teljes film adatlap

Magyar cím: A kukorica gyermekei
Eredeti cím: 
Children of the Corn
Műfaj: 
horror
Premier (USA): 2020. október 23.
Hazai premier: 

DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: 
Kurt Wimmer
Forgatókönyvírók: 
Kurt Wimmer
Filmstúdió: ANVL Entertainment, Angel Oak Films, Digital Riot Media
Forrásunk a film 
IMDB adatlapja.

A kukorica gyermekei (2020) története:

Egy nebraskai kisvárosban járunk, ahol néhány gyerek miatt elszabadul a pokol. A fiatalok saját szüleikre támadnak és lemészárolják őket, mert úgy hiszik, hogy veszélyes sodorták a jövőjüket. Ráadásul a környékre érkező felnőtteknek is pontosan ezt a sorsot szánják.

Szereplők:

Elena Kampouris, Kate Moyer, Alyla Browne, Connor Burke, Miranda Cash, Trey Daniels, Luke Dean, Mike Duncan, Andrew S. Gilbert, Rafferty Grierson, Nathan Halls, Kyra Harlan, Erika Heynatz, Stephen Hunter, Ashlee Juergens

A kukorica gyermekei (2020) előzetes:

Ehhez a filmhez még nem érkezett meg az előzetes.

Érdekességek:

A rendező Kurt Wimmer meglehetősen régen készített már filmet. Még 2006-ban hozta össze az Ultraviolet címűt, azóta másik produkciót egészen mostanáig nem rendezett. Így majd 15 évet nem dolgozott ezen a téren.

Stephen King A kukorica gyermekei című története meglehetősen népszerű a filmesek körében. Először 1984-ben dolgozták fel a történetet. A mostani, 2020-as film tulajdonképpen annak a remake-je, a készítők legalábbis így tekintettek rá. Viszont számos folytatást is készült. Az egyik legutóbbi próbálkozás a Children of the Corn: Runaway volt.