Habár a Venom folytatásában úgy tűnik egy még durvább gyilkológép érkezik mégsem kell vérgőzös alkotásra számítani.

A Tom Hardy főszereplésével készült Venom film talán egy kicsit megosztotta a közönséget, ám az kétségtelen, hogy durván jó bevételt produkált. Ennek fényében nem is annyira kérdés, hogy jöhet majd a folytatás. Már csak azért sem, mert Tom Hardy is alapvetően több filmre írt alá, így a Sony Pictures terve eleve ez volt.

A stáblistás jeleneteket elnézve pedig egészen biztosra vehetjük, hogy a folytatásban Carnage is feltűnik majd. Cletus Kassidy alapvetően egy őrült gyilkos, vele egyesül a Carnage nevű szimbióta, ami elképesztő durvulást végez a képregényben. Avi Arad, a film producere azonban úgy gondolja, hogy ettől a filmnek nem kell átcsapnia egy vértől áztatott őrületbe.

„Ha Carnage neve felmerül, akkor rögtön egy korhatáros filmre gondol az ember. Viszont, ha ismered a történetét és a karaktert, akkor tudod, hogy erre semmi szükség. Ő egy megsebzett lélek. Nem az a lényeg, hogy mit csinál és nem azt kell megmutatnunk, ahogy gyilkol. A motivációja a lényeg. Ő így született? Együtt kell vele érezni? Ha sikerült egy olyan gonoszt megalkotnunk, akivel együtt lehet érezni, akkor megütöttük a főnyereményt!”

Nos, valóban ez is egy nézőpont. Ráadásul a PG13 valahol tényleg a Sony-t igazolja, hiszen úgy tudni, hogy a nagy bevételnek bőven köze van ehhez a döntéshez. Mindenesetre azért mégis kár, hogy ilyen téren így vagy úgy, de mégis csak kiherélték Venomot és úgy tűnik Carnage sem ússza meg.