valaki a túloldalon

Tord Danielsson és Oskar Mellander svéd rendezőpáros egy horrorfilmmel rukkolt elő, ami történetét tekintve kicsit lerágott csontnak tűnik. Ám az Andra sidan előzetese mégis egészen szórakoztatónak tűnik.

Svédországban egy hónappal ezelőtt mutatták be az Andra sidan című horrort, amelynek az előzetesét szeretnénk most a figyelmedbe ajánlani. Az Andra sidan alapvetően egy klisés szellemházas horrornak tűnik.

A történet szerint egy édesapa a fiával és a barátnőjével új házba költözik. Egy darabig minden rendben van, ám a kisfiúnak csak hamar lesz egy láthatatlan barátja, ráadásul a házban egyre több furcsa dolog történik. Igen, talán két kezünkön sem tudnánk megszámolni, hogy hányszor láttunk már hasonlót. Ennek ellenére az Andra sidan előzetese mégis egészen biztatónak és izgalmasnak tűnik. Pláne, ha az ember szereti a hasonló, kicsit talán egy kaptafára készülő alkotásokat.

Az még kérdés, hogy mikor mutatkozhat be nagyobb közönség előtt a film, de reméljük, hogy azért itthon is hozzáférhető lesz majd hivatalosan is.

Andra sidan (The Other Side) előzetes:

THE OTHER SIDE – Trailer from REinvent Studios on Vimeo.