Már hónapok óta arról szólnak a pletykák, hogy a Sony-Marvel égisz alatt készülő harmadik Pókember film, a korábbi Pókember sztorikat is figyelembe veheti. Ezt pedig csak megerősíteni látszik, hogy Alfred Molina Dr. Octopus szerepében ismét megmutatja magát!

Egészen durva hírről számolt be a The Hollywood Reporter – a portál szerint ugyanis Alfred Molina is szerepet kapott a Tom Holland főszereplésével érkező harmadik Pókember moziban. Ez alapvetően talán nem is lenne meglepő. Molina színész, a Pókember 3 pedig egy film. Viszont a THR szerint Molina Dr. Octopust fogja alakítani, pontosan azt a karaktert, akit 2004-ben is megformált a Sam Raimi rendezésében készült Pókember 2-ben!

Mindez csak megerősíti a híreket, melyek szerint a Marvel Filmes Univerzuma is nyit a Pókverzum felé. A dolog már akkor gyanús volt, amikor Jamie Foxx szerződtetését bejelentették, hiszen őt a Csodálatos Pókember 2. részében, Electro szerepében láthattuk. Foxx persze azt mondta, hogy ez alkalommal nem ugyanazt az Electrot fogja alakítani.

Ráadásul az is biztos, hogy a Pókember 3-ban Benedict Cumberbatch, azaz Doctor Strange is ott lesz. Az ő önálló filmjében pedig tuti, hogy elkezdik majd bevezetni a multiverzumot, ráadásul a Doctor Strange 2. részét Sam Raimi rendezi majd. Úgy tűnik, hogy kezd összeállni a kép és innentől kezdve talán arra sem kell sokat várni, hogy bejelentsék Andrew Garfield vagy Tobey Maguire érkezését, akik a korábbi franchise-okban alakították Pókembert. Az eddigi hírek fényében legalábbis nem tartanánk ezt kizártnak.

A harmadik Pókember filmet is Jon Watts rendezi, a végeredmény pedig a jelenlegi tervek szerint 2021. december 17-én érkezhet meg.