Alien 5 forgatókönyv
Fotón az Alien 5. forgatókönyve! Tényleg létezik!

Néhány évvel ezelőtt Neill Blomkamp volt az a rendező, aki minden tőle telhetett megtett, hogy az Alien 5. része, Ripley-vel a fedélzeten elkészüljön. A stúdió akkor kaszálta a dolgot, a producerek azonban még nem adták fel.

Nem rég Sigourney Weaver egy interjúban elárulta, hogy ismét megkeresték az ötlettel, hogy bújjon Ripley bőrébe és vállalja be az Alien 5. részét. Évekkel ezelőtt úgy tűnt, hogy a dolog valósággá válhat, akkor Neill Blomkamp kapott lehetőséget a sztori elkészítésére és állítólag elég közel álltak a dolgok ahhoz, hogy a forgatások is megkezdődjenek. Végül azonban a stúdió inkább az Alien: Covenant-nak szavazott bizalmat. Abba most azért szándékosan nem mennék bele, hogy ezt mennyire tették jól vagy sem.

Azt viszont mindenképpen meg kell említeni, hogy a Covenant nem durrant akkorát, mint azt Ridley Scott és a stúdió remélte, így inkább jegelték is a további Alien-filmeket, na meg ugye a Fox időközben a Disney tulajdonába került.

Nem rég azonban Ridley Scott is úgy nyilatkozott, hogy ő nagyon szeretné elkészíteni a Prometheus és a Covenant folytatását, már megvan az ötlete és amúgy is hiánypótló lenne a film. Sigourney Weaver pedig ezt követően jelezte, hogy megkeresték őt egy újabb Alien 5 forgatókönyvvel, ami kicsit másabb mint a Blomkamp-féle sztori, de nem biztos benne, hogy ez működne és jobb lenne, ha Ripley-t pihenni hagynák.

Most viszont Walter Hill producer nyilatkozott a SYFY Wire-nek. Elmondta, hogy Sigourney Weaver jól mondta, valóban van egy új Alien 5 forgatókönyv, amelyet David Gilerrel hozott össze, még márciusban készült el a szkript.

Hozzátette azt is, hogy valóban folytatás lenne, viszont ehhez Weaver döntésére is szükség van, nélküle ugyanis biztosan nem lesz semmi az egészből. A gond, hogy a színésznő egyelőre tényleg nem harapott rá az ötletre. Hill állítja, hogy nagyon ijesztő és durva sztorit ötöltek ki, új Xenomorph feltűnésére és számíthatunk, és oltári film lenne a végeredmény.

Tegyük hozzá, hogy a rajongók azért annak idején alaposan fellelkesültek, hogy Ripley főszereplésével készülhet folytatás, így igény az biztos volna az Alien 5. részére.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét