Hoppácska! Meglepő bejelentéssel rukkolt elő a Disney, belekezdenek egy Alien sorozat fejlesztésébe. Könnyen lehet, hogy Ridley Scott sem marad ki a buliból!

Amikor a Disney felvásárolta a a 20th Century Fox stúdiót, akkor nyilván elég komoly kérdés volt, hogy mi lesz azokkal a franchise-okkal és filmekkel, amelyek nem feltétlen Disney kompatibilis alkotások. Persze a Miki egeresek jelezték, hogy nem lesznek azok sem elfelejtve, mégis hosszú idő telt el, amíg házon belül eldőlt ezen produkciók sorsa. Természetesen a tulajdonos a Disney, azonban leányvállaltként megalapították a 20th Century Studios-t, így több produkció is ezen vállalat égisze alatt készülhet. Így aztán nem rég például kiderült, hogy a Predator is újabb felvonást kaphat és már akkor csiripeltek arról a verebek, hogy az Alien történettel is szeretne valamit kezdeni a stúdió.

A napokban aztán befutott ez utóbbi ügyben a hivatalos verzió is, a Disney ugyanis egy Alien sorozat fejlesztését ötölte ki, amely Noah Hawley (Fargo) kezei között formálódhat és végül jó eséllyel a Hulu kínálatában lesz majd elérhető.

Ez eddig rendben is van, viszont a hírek szerint egy érdekes csavart is tartalmaz majd a sztori, ez a kaland ugyanis a Földön játszódik majd. Az Alien filmek sorában azért hasonlóra korábban még nem volt példa, ott mindegyik felvonás az űrben játszódott, így mindenképpen érdekes adalék lehet az új helyszín.

Noah Hawley mellett könnyen lehet, hogy Ridley Scott is feltűnhet, ő producerként vehetne részt a munkálatokban, bár ez ügyben még zajlanak a tárgyalások közte és a stúdió között.

A Disney-nek tehát jár a pacsi, hogy tett egy lépést az Alien rajongók felé. Ráadásul, ha azt nézzük nem is az elsőt, hiszen pár nappal korábban kiderült, hogy képregény fronton is készülnek egy kis újdonsággal a rajongók számára.