Amulet előzetes

A 2020-as év érthető módon nem egy ereszd-el-a-hajam időszak filmes szempontból. A kínálat sivár, így nem csoda, hogy mindenre felkapjuk a fejünket. Most például az Amulet előzetes próbálja ránk hozni a frászt.

Július 24-én mutatják be az amerikai mozikban az Amulet című horrort, ami akkor egyébként VOD formában is elérhető lesz. Nyilván a készítők célja nem a kasszarobbantás lesz, ám bízunk benne, hogy a végeredmény egy szerethető, démoni alkotás lesz. Horrorfilmre éhező kis lelkünk már bőven rászolgált erre.

Tegyük hozzá, hogy az Amulet előzetes azért nem az a fajta, ami kínzó várakozást okoz, de a végeredmény akár még jól is elsülhet.

A rendező az a Romola Garai, aki a Vágy és vezeklésben vagy A szüfrazsettben is szerepelt, most viszont úgy érezte, hogy rendezőként is szeretne bizonyítani, sőt az Amulet forgatókönyvét is ő jegyzi.

A történetben adott egy ex-katona, aki talán még mindig nem tette magát túl a háború okozta borzalmakon. Az élete pedig nem fenékig tejfel, hiszen hajléktalanként tengeti mindennapjait. Azonban egy fiatal nő befogadja őt, elsősorban azért, hogy a ház körüli teendőkben segítsen a férfi, szállásért cserébe. A szóban forgó ház emeletén azonban valami nincs rendben. Állítólag a fiatal nő nagyon beteg édesanyja van odafönt, azonban főhősünk csak hamar rájön, hogy lehet nem ez a teljes igazság és valami szörnyű dolog vagy titok lapul a háttérben.

Amulet előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét