A Beyond Festen az év utolsó hónapjában mutatják be az Archenemy című akció-thrillert, amelyben Joe Manganiello egy olyan szuperhőst alakít, aki inkább tűnik leharcolt alkoholistának.

Adam Egypt Mortimer rendező korábban már előrukkolt néhány szerethető filmélménnyel, például a Some Kind of Hate vagy a Daniel Isn’t Real is az ő filmje volt. A direktor most Archenemy címen újabb alkotással hallat magáról, amelyben Joe Manganiello kapta a főszerepet.

A történet egészen érdekesnek nevezhető, ugyanis a Manganiello által alakított főhősünk egy lecsúszott csövesnek tűnik, aki az utcán él és nem igazán kíváncsi rá senki. Pedig volna mesélnivalója, hiszen saját állítása szerint egy másik bolygóról származik, egy olyan helyről, ahol szuperereje volt, ami sajnos a Földön valamiért nem működik. Most komolyan, te elhinnél egy ilyen sztorit? Az utcán azonban akad egy fiatal srác, aki hisz főhősünknek, összehaverkodnak és úgy alakul, hogy a helyi drogkartellel is összetűzésbe keverednek. A nagydarab fickó, aki állítja, hogy egy másik bolygóról érkezett és szuperhős, tényleg nem tűnik annak, de mindent belead, hogy megnyerje ezt a csatát, pont mint az igazi hősök.

Kisebb költségvetésű, de érdekes film ez, akár azon koncepció mentén is, hogy Max Fist karaktere vajon tényleg egy egykori szuperhős vagy egy hantázó homeless? Az előzetes erre még nem feltétlen ad választ, de egészen izgalmas filmet vetít előre.

Archenemy előzetes: