Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy készülget Az árva előzményfilm, azonban most kiderült, hogy kivezényelheti a rendezést és az is, hogy Isabelle Fuhrman visszatér a főszerepben!

Még 2009-ben, Jaume Collett-Serra rendezésében mutatkozhatott be Az árva című horror, amellyel kapcsolatban már év elején is azt lehetett hallani, hogy egy újabb részt kaphat. Időközben a Deadline elő is állt a legfrissebb információkkal, amelyek szerint tulajdonképpen már a forgatások is zajlanak. A projekt korábban Esther, most úgy tudni Orphan: First Kill címen fut, a rendezést pedig A fiú-filmeket jegyző William Brent Bell vezényli. Ami viszont ennél is érdekesebb az az, hogy Isabelle Fuhrman visszatér a főszerepben.

Ez a tény azért is lehet meglepő, mert az új film egy előzményfilm lesz. Fuhrman 12 éves volt, amikor Az árva készült, most 24. A stábnak azonban erre is van ötlete, a sminkesek szakértelmét vetik be és kreatív kameraszögekkel készítik el a filmet, hogy Fuhrman legalább annyira fiatalnak látszódjon, mint az első filmben.

SPOILEREK

Innentől egy kicsit spoilerezünk az első filmet illetően, így ha nem láttad, akkor lehet ne olvass tovább.

Az árvában ugyanis Fuhrman karaktere egy 33 éves, ritka hormon-rendellenségben szenvedő nő, aki 9 évesnek néz ki, viszont ugye idősebb és imád gyilkolni. Az új film azt meséli el, hogy a nő hogyan került az Államokba és milyen volt az első családnál töltött időszak.

Kíváncsian várjuk a végeredményt, ami talán egy kis szerencsével már 2021-ben megérkezhet.