Clive Barker úgy tűnik nem pihen, újabb története kaphat mozgóképes feldolgozást, ráadásul ez alkalommal egy ismert sztorihoz nyúlna hozzá az Adsz vagy kapsz rendezőjével karöltve!

Clive Barker körül az elmúlt időszakban egész mozgalmas az élet. Egyrészt ugye a Hulura elkészülhet a Books of Blood, ami mondjuk alapvetően széria lett volna, de mégis egy egészestés film lett a vége, antológia formában. Aztán április végén érkezett a hír, hogy az HBO egy Hellraiser feldolgozást is szívesen összehozni. Most pedig a ComingSoon magazinnak maga Barker nyilatkozott arról, hogy megint körmöl, még hozzá az 1990-ben bemutatott Az éjszaka szülöttjei kaphat egy új, sorozat formában kivitelezett feldolgozást.

Barker a Hellraiser sikerén felbuzdulva annak idején maga írta – a Cabal című regénye alapján – Az éjszaka szülöttei forgatókönyvét és a rendezést is ő vezényelte. Ami a kaland pikantériája lehet, hogy a sztoriban lévő sorozatgyilkost maga David Cronenberg alakította.

A történet amúgy egy misztikus, földalatti városban játszódott, ahová főhősünk menekült és bízott a bűnbocsánatban, nyomában az említett gyilkossal és például egy halálosan szerelmes nővel.

Barker azt is elárulta, hogy Az éjszaka szülöttei sorozat rendezését Michael Dougherty vezényelheti, akinek az Adsz vagy kapsz című zseniális horrort köszönhetjük, de a Godzilla: A szörnyek királya is az ő rendezésében jött össze. Dougherty amúgy a hírek szerint az HBO-ra készülő Hellraiser sorozaton is dolgozik.