Az élőhalottak serege – sorozat – Patrick Graham, az indiai Ghoul című horror sorozat rendezője ismét akcióban, ez alkalommal zombikat szabadít ránk!

Az élőhalottak serege teljes sorozat adatlap

Élőholtak serege sorozat

Magyar cím: Az élőhalottak serege
Eredeti cím:
Betaal
Premier:
2020. május 24. (Netflix)
Rendezők:
Patrick Graham, Nikhil Mahajan
Forgatókönyvírók:
Patrick Graham, Adhir Bhat, Suhani Kanwar
Stúdió:
Blumhouse Productions, Ivanhoe Pictures, Red Chillies Entertainment
Évadok, részek:
1 évad (4 rész)
Forrásunk a sorozat IMDB adatlapja.

Az élőhalottak serege sorozat története:

A fejlődés elkerülhetetlen és ez bizony India talán elmaradottabb területeit is érinti. Egy fontos útszakasz építése azonban nem halad zökkenők nélkül. Egy település, egy kis közösség és egy régóta kihasználatlan alagút is a nyomvonalon fekszik. A helyiek azonban nem hajlandóak feladni otthonaikat, így a katonaságot is bevetik ellenük. Hamar kiderül, hogy okkal szerettek volna maradni és megóvni azt a helyet. Hiszen a régóta elhagyott alagutat még a brit gyarmatosítók hagyták hátra és nem véletlen az sem, hogy hosszú évek óta le van zárva. Az alagút ugyanis szörnyű titkokat és egy borzalmas átkot rejt! Valamint egy régi brit sereget, amelynek tagjai ma már élőholtak!

Szereplők:

Viineet Kumar, Aahana Kumra, Suchitra Pillai, Jatin Goswami, Siddharth Menon, Manjiri Pupala, Yashwant Wasnik, Savita Bajaj, Jitendra Joshi, Syna Arnand, Meenal Kapoor, Ankur Vikal, Richard Dillane, Krishna Singh Bisht, Swapnil kiiran Kotriwar, Pawan Singh, Akhilesh Unnithan, Ratan Nag, Shrishti Fadtare, Tanay Khemani

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Az élőhalottak serege sorozat ötletgazdája az a Patrick Graham, aki 2018-ban már életre hívott egy indiai horror alkotást. Ez volt a Ghoul, ami alapvetően egy hosszabb film volt, ám miután a Netflix megvásárolta a jogokat, ott már háromrészes minisorozatként mutatkozhatott be a széria. Úgy tűnik, hogy a streaming szolgáltató megvolt elégedve Graham munkájával, hiszen az új sorozatának is lehetőséget adtak.

Patrick Grahamnek egyébként a Blumhouse Productions már korábban is a segítségére volt és nem történt ez másként Az élőhalottak sorozat esetében sem. Jason Blum produkciós cége ez alkalommal is a projekt mögé állt.

A négyrészes első évadot nem egyedül Graham rendezte, egy indiai születésű direktor is a segítségére volt Nikhil Mahajan személyében.