Úgy tűnik az HBO mégsem vállalja be A kívülálló 2. évadát, viszont a gyártó még hisz abban, hogy elkészülhet a 2. évad.

Nem rég mi is írtunk arról, hogy A kívülálló 2. évadot is kaphat, annak ellenére, hogy az alapul szolgáló Stephen King regény történetét már elmesélték. A Deadline azonban most arról számolt be, hogy az HBO köszöni, de nem kéri a második évadot. A csatorna megköszönte a közös munkát a gyártó MRC csapatának.

Kétségbeesni viszont nem feltétlen kell, ugyanis Elise Henderson, az MRC Televison elnöke úgy fogalmazott, hogy ez nem jelenti azt, hogy a rajongóknak búcsúzniuk kellene a sorozattól. A terv ugyanis az, hogy értékesítik a jogokat egy másik szolgáltatónak. Ha tippelni kellene azért jó eséllyel lesz vevő a szériára, hiszen A kívülálló első évada egészen kiváló volt – picit lassan építkezett, de remek alakítások, páratlan operatőri munka jellemezte. Ráadásul, mint a készítők is kifejtették, habár Stephen King regényének sztoriját elmesélték, szeretnék Holly Gibney egy újabb kalandját is bemutatni.

Tudni kell, hogy az MRC például a Netflix-el is kiváló kapcsolatot ápol, a szintén Jason Bateman nevével fémjelzett Ozark és a House of Cards is ott került be a kínálatba.

Egyelőre tehát lehet lassabb haladásra kényszerül A kívülálló 2. évada, de egyelőre talán úgy tűnik, hogy nem kell temetni a szériát.