Before the Fire előzetes

Egészen ijesztő, húsba vágó módon aktuális a Before the Fire előzetese, amelyben egy vírus helyzetet követően igyekszik életben maradni főhősünk.

Márciusban mutatták be a tengerentúlon a Before the Fire című thrillert, amelynek a Cinequest Filmfesztiválon volt még lehetősége megmutatni magát a nagyérdemű előtt. A helyzet igazából azért érdekes, mert a sztori egy járványhelyzet utáni állapotot elevenít meg, amit nem kell ragozni, hogy rettentően aktuális.

Ráadásul a Before the Fire-ben sokkal inkább elszabadulnak a dolgok, ahogy azt az előzetesben is láthatjuk.

A főszereplőnk Ava Boone (Jenna Lyng Adams) lesz, aki egy feltörekvő hollywoodi színésznő, azonban egy elég kemény influenzajárvány miatt úgy tűnik, hogy hanyatlásnak indul a karrierje, mivel kénytelen visszaköltözni Dél-Dakotába. A vírus helyzet sajnos meglehetősen keményen, egykori otthonában viszont nagyon úgy tűnik, hogy még ennél is nagyobb problémákkal kell szembe néznie.

Jenna Lyng Adams nem csak a főszerepet vállalta, hanem a forgatókönyvet is ő készítette el, a rendezést pedig Charlie Buhler vezényelte.

A főbb szerepekben még Jackson Davis, Ryan Vigilant és Charles Hubbell látható.

A filmet a tervek szerint még a nyári időszakban szélesebb körben is bemutatnák, nyilván meglovagolva a jelenlegi helyzet és a film történetének ijesztő kapcsolatát kihasználva.

A Before the Fire előzetes azért annyira nem üt nagyot, de akár egy érdekes dráma is kisülhet belőle.