Azt hitted, hogy Charlie Manx meghalt. Hmm…

FRISSÍTÉS – 2020. 05. 26.

Új előzetest kapott a NOS4A2 2. évad. Ezzel együtt szerencsére a premierdátumon nem változtattak, már ugye a legutóbbihoz képest. Hiszen eredetileg június 1-én mutatkozhatott volna be a folytatás, ám nem régiben úgy döntött a csatorna, hogy június 21-ére tolja a második évad premierjét.

NOS4A2 2. évad előzetes (ÚJ) – A kattintás után tudod csekkolni, valamiért a beillesztés éppen megadta magát, elnézést.

https://youtu.be/oIBLwW0oa6M

Korábban írtuk:

Az AMC nem nyúlt mellé a Joe Hill regényéből készített NOS4A2 sorozattal. Egész jó kis feldolgozást kapott a sztori Asleigh Cummings és Zachary Quinto főszereplésével. A csatorna pedig úgy döntött, hogy az első évad után egy picit tovább gondolják Hill regényét, mert erre bizony van nézői igény. Ráadásul azért nem is tévednek ezzel akkorát.

A NOS4A2 2. évad az eredetileg tervezetthez képest egy picit később jön. Június első napján szerették volna vetíteni az első részt, viszont végül június 21-én futhat be a végeredmény.

A történet nyolc évvel az első évad eseményei után játszódik. Charlie Manx pedig úgy tűnik nem halt meg. Szembe kellett ugyan néznie saját halandóságával, ám most visszatért, hogy bosszút álljon Vic-en. Ráadásul tudja jól, hogy a legkönnyebb úgy sebezheti meg a nőt, ha annak nyolc éves fia, Wayne a célpont.

Az új évad 10 részes lesz.

NOS4A2 2. évad előzetes: