A Ziggurat Interactive érdekes infót osztott meg a napokban a nagyérdeművel. Felturbózva hozzák el nekünk még ebben a hónapban az első két BloodRayne játékot.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt indult útjára a BloodRayne széria. Az első rész még 2002-ben jelent meg, majd 2004-ben futott be a második felvonás. Izgalmas és szerethető játék volt, amely viszont 2020-ban grafikailag nyilván egyáltalán nem számít nagy durranásnak.

Ezért is jó, hogy a Ziggurat Interactive bejelentette, hogy feltunningolták az első két részt és hamarosan elérhetővé teszik azt a játékosok számára. A csapat ráadásul nem csak grafikailag ígért változtatásokat, hanem elvileg apróbb változtatásokra is lehet számítani, amelyek továbbfokozhatják a játékélményt.

A BloodRayne: Terminal Cut és a BloodRayne 2: Terminal Cut a tervek szerint pár héten belül, november 20-án megérkezhet. Az újravarázslás következtében feljavított rendereléssel, sokkal jobb textúrákkal és effektekkel találkozhatunk, de az átvezető videókat is feltupírozzák, a játékok pedig a magasabb felbontást is támogatni fogják, így akár 4K-ban is zúzhatunk.

A hírek szerint a Steamen és a GOG-on az eredeti játékok tulajdonosai ráadásul ingyen szerezhetik be az felturbózott BloodRayne játékokat.