Alister Grierson ausztrál filmes idén új horrorral jelentkezik. A Bloody Hell előzetesét bitang jól rakták össze és állítólag az év egyik nagy durranás lehet!

A Bloody Disgusting tette közzé első ízben a Bloody Hell című amerikai-ausztrál horror film előzetesét, ami nagyon hangulatosra sikerült és az ígéretek szerint egy igazán kellemes meglepetésre számíthatunk majd, olyanra, amelyet több klasszikus horror ihletett, többek között a készítők Tobe Hooper A texasi láncfűrészes mészárlás című horrorjára is céloznak ezzel.

A főhősünk egy Rex nevű fazon, aki egy kicsit titokzatos és nagyon szeretné maga mögött hagyni a múltját és az életét, amit pokolinak érez. Ezért aztán úgy dönt, hogy egy másik országban kezd új életet, ám könnyen lehet, hogy az egyik pokoli szituból csupán átugrik a másikba.

Az ausztrál mozik a tervek szerint október elejétől tűzik műsorra a Bloody Hell-t, ami egyébként egy trilógia nyitó felvonása lehet.

A főbb szerepekben Ben O’Toole, Meg Fraser, CAroline Craig, Matthew Sunderland, Travis Jeffery, Jack Finsterer, David Hill és Caleb Enoka lesz látható.

Bloody Hell előzetes: