Február elsején kellemesen borzongató találkozó vár a horror szerelmeseire az Infinity Esport Bárban!

Ha szereted a horrort, akkor megvan a február 1-i programod. A Borzongás hatodik számának megjelentése kapcsán szervez találkozót a készítői csapat!

Az eseményt itt éred el, ha még nem vagy tagja a Borzongás horrormagazin csoportnak, akkor csatlakozz és minden infót megtalálsz, de egy kis kivonat az ott leírtakból:

„Az esemény ezúttal pont a lapmegjelenés napjára esik, mivel gondoltunk a dolgozó emberekre, és nem akartuk hétköznapra tenni az összejövetelt – így szombaton mindenkinek lesz lehetősége kipihenni a kellemes fáradalmakat.

A jó hír viszont az, hogy új és tágasabb helyen találkozunk (közvetlenül a 4-es metró vonalán, a körút mellett), ahol a közös filmnézés mellett játékra is van lehetőség, sőt megtripláztuk erőinket, így a CreepyShake és a Tales from the Blog – Horror-filmek.hu támogatásával, tagozatával jelenünk meg.

A rendezvényre kötetlen író-olvasó beszélgetést, nyereményjátékot, és még egy különleges filmvetítést is tervezünk. Ami biztos: bárki megveheti a Borzongást, méghozzá a hivatalos árnál olcsóbban, 990 forintért, a szerkesztőség tagjaitól, akár általuk aláírva, továbbá különféle nyereményekkel távozhat a helyszínről.

A megvásárolható magazin kapcsán annyi kérésem volna, hogy az ezzel kapcsolatos bejegyzés alatt majd mindenki jelezze, ha biztosan jön, és írja meg, hány példányt szeretne vinni. Továbbá a pólóigényeket is ugyanitt lehet jelezni.

Belépő nincs, de az természetes, hogy az Infinity csapata szívesen vesz mindenféle fogyasztást.”

Egészségünkre!