Bűvölet –Az örökség (2020) – Online film adatlap – Az 1996-os Bűvölet folytatására sokat kellett várni, de a Blumhouse égisze alatt elkészülhetett Az örökség.

Bűvölet – Az örökség – Teljes film adatlap

Magyar cím: Bűvölet – Az örökség
Eredeti cím: The Craft: Legacy
Műfaj: dráma, fantasy, horror
Premier (USA): 2020. október 29.
Hazai premier: 2020. október 29.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar):
Rendező: Zoe Lister-Jones
Forgatókönyvírók: Zoe Lister-Jones, Peter Filardi
Filmstúdió: Blumhouse Productions, Columbia Pictures, Red Wagon Entertainment
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Bűvölet – Az örökség története:

Négy bátor fiatal felfedezi, hogy boszorkányképességekkel rendelkeznek. Ráadásul ezzel sokkal nagyobb dolgokra hivatottak, mint azt valaha is gondolták volna. Ezzel pedig a felelősségük is sokkal nagyobb. Rá kell jönniük, hogy a gonosz mindenhol jelen van és össze kell fogniuk, hiszen csak együtt képesek győzni, így félre kell tenniük minden nézeteltérést.

Az 1996-os Bűvölet folytatásra majd negyed évszázadot kellett várni, de a Blumhouse égisze alatt elkészülhetett a folytatás.

Szereplők:

Cailee Spaeny, Zoey Luna, Gideon Adlon, Lovie Simone, David Duchovny, Michelle Monaghan, Nicholas Galitzine, Julian Grey, Charles Vandervaart, Fairuza Balk, Hannah Gordon, Chris Tomassetti, Kris Siddiqi, James Madge

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Még 2019 tavaszán jelentették be, hogy a Blumhouse szeretné tető aláhozni az 1996-os Bűvölet című film folytatását. Sokat kellett várni arra, hogy ez a második rész elkészüljön. Nem sokkal később kiderült az is, hogy a forgatókönyvet Zoe Lister-Jones hozta össze és a rendezői feladatokat is ő láthatja el. Zoe Lister-Jones elsősorban talán színésznőként lehet ismerős számunkra.

Az eredeti film stábjából csupán Andrew Fleming vett részt a munkálatokban az új film esetében. Producerként vállalt feladatokat, az eredeti filmet rendezőként jegyző szakember.