Érdekesnek ígérkező pszichothriller jön a Netflix kínálatába a Halloween időszakban. A Cadaver egy norvég film, Jarand Herdal rendezésében.

Úgy tűnik, hogy a Halloween környéki időszakot idén is megnyomja a Netflix és néhány horror vagy thriller mindenképpen bekerül a kínálatba. Ezek között pedig szerencsére újdonságokra is számíthatunk. Ilyen lehet a norvég, Cadaver címet viselő film, amelyet pszichothrillerként jellemeznek a készítői.

A sztori szerint egy háromtagú család kerül a középpontba, akik meglehetősen rászorulnak a segítségre. Így abszolút jól jön nekik egy Mathias nevű fazon felajánlása. Meghívást kapnak ugyanis egy különleges szállodába, ahol elvileg a rászorulókon igyekeznek segíteni. Ételt és italt szolgálnak fel nekik, majd a hotellel magával is megismerkedhetnek és megkapják saját kis álarcaikat, amelyeket viselni kell. A hotelben ugyanis néhány színész is dolgozik és mintha valami különös játék zajlana a falakon belül. Amikor azonban a család kislánya eltűnik és mint kiderül másoknak is nyoma vész, világossá válik, hogy a hotelben elég kísérteties a helyzet és Mathias csapatát nem feltétlen a jó szándék vezérli.

A főbb szerepekben Gitte Witt, Thomas Gullestad, Tuva Olivia Remman, Maria Grazia Meo, Trine Wiggen és Bente Borsum lesz látható.

A filmet Jarand Herdal írta és rendezte, a Netflix kínálatában pedig október 22-től lesz elérhető a Cadaver.

Cadaver előzetes: