DF-2915.ARW

Úgy tűnik csak sikerült kipofozni Tom Holland, Daisy Ridley és Mads Mikkelsen Chaos Walking című moziját, amihez most megérkezett az első előzetes.

A Lionsgate az új Éhezők viadalát vélte felfedezni néhány éve Patrick Ness Chaos Walking című sztorijában. A stúdió abban bízott, hogy ismét egy aranytojást tojó tyúkra bukkantak és az volt a terv, hogy Robert Zemeckis vezényletével összehozzák a regény filmes változatát. Ebből azonban végül ebben a formában nem lett semmi, Doug Liman (A holnap határa, Barry Seal: A beszállító) kapta meg a rendezői széket. A szereposztás viszont egészen biztatónak tűnt. A mindig zseniális Mads Mikkelsen lehetett a sztori rossz arca, míg két nagyon tehetséges fiatal kapta a főszerepet, Tom Holland és Daisy Ridley személyében. A forgatások annak rendje szerint le is mentek, a tesztvetítéseken viszont szörnyű visszajelzéseket kapott a stúdió. Olyannyira, hogy a 2019-es premiert rögvest elnapolták és háromhetes újraforgatásra volt szükség. 2020-ban aztán érthető okokból nem is tudta magát megmutatni a végeredmény, ami így eléggé hánytatott sorsú lett.

Most viszont befutott a Chaos Walking első előzetese és az a helyzet, hogy szerintünk nem is tűnik ez olyan rossznak, lehet benne potenciál.

A történet meglehetősen különös, a Földön ugyanis egy vírus minden nőt megölt, illetve szabadjára engedte a zajt is, aminek köszönhetően a férfiak hallják egymás gondolatait. Ebben a világban botladozik Tom Holland karaktere is, aki egyszer, egy űrhajó lezuhanását követően egy nőre bukkan – egy nőre, holott ő még sosem látott nőt. Hősünk tudja, hogy meg kell védenie a lány, annál is inkább, mert Mads Mikkelsen figurája a nyomukban van. Szerencsére azonban Todd (Tom Holland) sem teljesen elveszett, hiszen nem csak a világ sötét részét fedezi fel, hanem saját belső képességeit is.

A tengerentúlon jövő januárban szeretnék bemutatni ezt a posztapokaliptikus filmet, reméljük itthon sem kell majd rá sokat várni.

Chaos Walking előzetes: