Habár az USA Network és a Syfy úgy tervezte, hogy idén elkezdődik a Chucky sorozat forgatása, eldőlt, hogy ebből bizony nem lesz semmi.

A Deadline számolt be róla, hogy ahogy sok más produkciót, úgy a tervezett Chucky sorozatot is hátrányosan érintette a koronavírus járvány. A stáb idén ősszel szerette volna elkezdeni a forgatásokat, ám a jelenlegi számításaik szerint ebből leghamarabb csak 2021-ben lehet valami. Akkor viszont rögvest az év első részében elkezdődne a munka, így pedig 2021-ben azért bemutatkozhatna a gyilkos babás széria.

A producerek bizakodóak, hiszen az eredeti terv is az volt, hogy 2021-ben jön a Chucky sorozat, de nyilván most egy kicsit zsúfoltabb lesz a program.

A sorozaton a karakter ötletgazdája Don Mancini is dolgozik, Nick Antosca-val közösen, a terv pedig az, hogy hangulatában az első filmeket idézzek meg, ergo nem az új reboot kap sorozatot, hanem az eredeti franchise. Ez azért is fontos, mert Brad Dourif visszatér, mint Chucky hangja, de korábban Jennifer Tilly is megerősítette, hogy újból szerepet vállalt a franchise-ban, így Chucky nem is egyedüli gonosz játékbabaként lesz jelen.

Mancini amúgy egy korábbi interjúban azt ígérte, hogy a hangulat valóban a régi lesz, de Chucky teljesen új célokat tűz maga elé, ezen a téren korábban nem látott pillanatokra is számíthatunk.