Reality Z Előzetes Netflix
Brazil feldolgozást kapott a Hulla-ház című zombis horror.

Engedd meg, hogy egy kis felhívással és szolgálati közleménnyel zaklassunk! Ha csak olvasnád a cikkeket, akkor nyugodtan tovább is görgethetsz, ha viszont szeretnél megpróbálkozni az írással, akkor meg ne állj, folytasd az olvasást!

Annak idején még 2011-ben indult útjára a Horror-Filmek.hu elődje, a Tales from the Blog, ennek nyomai még ma is felfedezhetőek a világhálón, viszont néhány éve erre a saját felületre költözött az oldal, új köntöst kapott és talán egy picit szebb és jobb lett, még ha olykor történtek is kisebb-nagyobb leállások.

A szerkesztői létszám viszont leginkább az alacsony szóval jellemezhető, így eljött az ideje, hogy a cikk mennyiséget növelendő, de a minőségből nem engedve cikkírókat keressünk.

Szögezzük le, hogy a jelenlegi szerkesztők szeretik a zsánert, így a feladatért a jelenlegi helyzetben anyagi ellenjuttatás sajnos nem jár. Ám itt van néhány de:

  • adott az írás élménye, ami egy remek kifejezési mód és kiválóan fejleszti a képességeinket, nem kamu!
  • naprakész lehet a horror filmes történéseket illetően.
  • kiélheted a kreativitásod.
  • segítünk abban, hogy fejlődj, és még jobban írj.

Ha szereted a zsánert és kipróbálnád magad, hajrá! Filmajánlók és filmes hírek írására is keresünk szerkesztőket, utóbbi esetben akár előny lehet, ha érted az angolt. Ha érdekel a dolog, akkor a feladat egyszerű:

  • Dobj egy bemutatkozó e-mail, hogy megismerjünk, akár ki is fejthetnéd, hogy miért jelentkezel.
  • Küldj egy próbaírást. Lehet ez akár egy filmes ajánló vagy egy hír átirata.

Mindezt megteheted a Facebookon vagy e-mailben az info@horror-filmek.hu-ra.

Köszönettel és tisztelettel: Horror-Filmek.hu.