A brit színész legutóbb Kingsmanként alakított emlékezeteset, hamarosan pedig a zombiapokalipszis közepette láthatjuk akciózni.

Nem rég jött a hír, mely szerint filmes feldolgozást kaphat a Zombie Brother című kínai digitális képregény és animációs széria. A projekt kapcsán korábban már David Sandberg nevét is emlegették, ám végül mégsem ő hozhatja tető alá a produkciót.

Az élőszereplős feldolgozás egyébként New York Will Eat You Alive címen fut és egy akció-vígjátékra készülhetünk. A forgatókönyvet Alex Rubens, Dan Gregor és Doug Mand hozták össze, a rendezést pedig az a Todd Strauss-Schulson vezényelheti, akinek például a Kalandférgek karácsonyát köszönhetjük.

A filmben Colin Firth biztosan szerepet vállalt, de Channing Tatum nevét is emlegetik – az még kérdés, hogy ő szerepet vállal-e, de producerként biztosan részt vesz a munkálatokban.

A történet főhőse egy Bai nevű srác lesz, aki néhány new yorki társával együtt próbálja meg túlélni a Nagy Almában lezajló szörnycunamit – ráadásul a világot is szeretnék megmenteni. Reméljük a korhatár besorolásnál nem fognak majd finomkodni és az eredetihez hasonlóan egy zúzós alkotást kapunk majd.