A koronavírus-járvány több film munkálatait is félbeszakította, ezt pedig a The Collector franchise harmadik része sem úszta meg. A forgatások viszont hamarosan újrakezdődhetnek.

A Bloody Disgusting információ szerint a The Collector 3. részének stábja hamarosan ismét munkába állhat. A csapat korábban már nekiugrott a film elkészítésének, a koronavírus-járvány miatt azonban kénytelenek voltak felfüggeszteni a forgatásokat. A BD viszont arról számolt be, hogy ha minden jól megy, akkor jövő januárban vagy legkésőbb februárban Vancouverben ismét működésbe léphetnek a kamerák.

A The Collector 3. része egészen pontosan The Collected címen érkezhet majd, természetesen a korábban megismert gonoszunk visszatér, de Josh Stewart karakterének újbóli feltűnésére is számíthatunk. Mellette Emma Fitzpatrick, Randy Havens, Dot-Marie Jones, Navi Rawat és Tom Atkins is látható lesz.

A rendezést, ahogy a korábbi két felvonás esetében is, Marcus Dunstan vezényli, a forgatókönyvet pedig ez alkalommal is Patrick Meltonnal közösen hozták össze.

Az persze egyelőre kérdéses, hogy a végeredmény mikor láthatja a közönség.