Az Időbűnök és az Open Windows spanyol rendezője, Nacho Vigalondo ismét egy ütősnek ígérkező filmmel lepi meg a közönséget. A Colossal előzetes tényleg kolosszális.

Egyelőre csak egy meglehetősen rövid, kedvcsináló előzetest kapott Nacho Vigalondo legújabb filmje, ám a Colossal előzetes így is simán felhívja magára a figyelmet.

Egy szörnyfilmmel van dolgunk, az jól látszik, viszont azt is érdemes tudni, hogy inkább egy fajta fityiszt mutat ez a produkció a többi hasonszőrűnek tűnő alkotásnak. Ez a nem mindennapi ötlet pedig végül igazán pazar darabot eredményezhet.

A főszerepben Anne Hathaway látható, akinek nem igazán jött be az élet. Persze ezt valahol magának köszönheti. Pocsék döntéseket hoz, ebből pedig sajnos egyenes arányban az italfogyasztása is megnő. Ezzel pedig megindul a lavina. A melóhelyéről elküldik, a barátja pedig szintén útilaput köt a lábára. Szevasz Gloria!

Hősnőnk így jobb híján visszatér szülővárosába és megpróbál újból felépíteni mindent. Gyökeres változást azonban nem az elhatározás hoz, hanem egy érdekes felfedezés. A világ másik oldalán, Szöülban ugyanis egy hatalmas szörny pusztít, Gloria pedig rájön, hogy valamiféle kapcsolatban áll a lénnyel. Képes őt irányítani. A nem mindennapi felfedezés komolyan rányomja a bélyegét Gloria életére.

Ennyi az annyi, az előzetesből pedig leszűrhetjük, hogy inkább valamiféle mókásabb darabbal lehet dolgunk, ami Nacho Vigalondo-t ismerve tényleg igazán patent lehet.

Voltaképpen egy 2016-os filmről van szó. Az elmúlt évben ugyanis több filmes fesztiválon is bemutatták a Colossal-t. Kanadában, Spanyolországban és az USA-ban láthatta a közönség. Utóbbi helyen pont a most zajló Sundance-en is szerepet kapott.

A nagyközönség előtt majd áprilisban érkezik, igaz Oroszországban állítólag már februárban műsorra tűzik. Mindenesetre a rövid előzetes már elérhető és jót ígér. Szórakoztatót.

Anna Hathaway mellett a többnyire vígjátékokban felbukkanó Jason Sudeikis is látható. Illetve Dan Stevens nevét is érdemes lehet megemlíteni. A színész újabban egészen felkapott, ő lesz például az új szörnyeteg, a Szépség és szörnyeteg moziban. Valamint a The Guest-ben is láthattuk – ha esetleg az a filmje kimaradt érdemes pótolni, elég ütős darab.

Reménykedünk benne, hogy itthon is lesz forgalmazó, akinek szemet szúr a Nacho Vigalondo újdonsága.

Colossal előzetes: