Robert E. Howard népszerű karaktere ismét élőszereplős produkcióban csapathatja, ez alkalommal a Netflix keltené életre Conan-t!

Robert E. Howard fantasy hőse egy igazán népszerű karakter. Első körben talán Arnold Schwarzenegger neve juthat eszünkbe a figura kapcsán, aki 1982-ben játszotta el először Conant, majd jött egy kevésbé sikeres folytatás is.

A vásznon azonban a 2011-es újragondolt változatot is érdemes lehet megemlíteni, amelyben már Jason Momoa ütötte az ellent, illetve a ’90-es évek végén egy rövid életű sorozat is akadt, ott Ralf Moeller formálhatta meg a címszereplőt.

A karakter pedig most újból sorozatformában térhet vissza, ráadásul a Netflix égisze alatt, akik a hírek szerint megszerezték a jogokat – írja a Deadline.

A dolog egyelőre nagyjából itt tart, a rendezőt és a forgatókönyvírót úgy tudni, hogy még keresik és ezzel együtt nyilván a főszereplő kérdése sem tisztázott.

Aki szomorú lehet a hír hallatán az Arnold Schwarzenegger, aki azért az elmúlt időszakban pedzegette, hogy nagyon szívesen eljátszana egy idősebb Conant. Ez alapján úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi – legalábbis meglepő lenne, ha a Netfix vele gondolkozna a Conan sorozat kapcsán.