Az elmúlt időszakban elég sokat lehetett arról hallani, hogy folytatást kaphat a Constantine. Az első felvonás egyik szereplője szerint biztosra vehetjük, hogy elkészül a második rész.

A nyári időszakban felröppent egy pletyka, mely szerint J. J. Abrams kezei között formálódhat a Constantine 2. része – ráadásul azok a pletykák azt sem tartották kizártnak, hogy esetleg Matt Ryan szerepét ismét Keanu Reeves vállalja magára.

Sőt, azt se feledjük, hogy az első filmet rendező Francis Lawrence is azt mondta, hogy beszélt a színésszel és mindketten szeretnék, ha elkészülhetne a folytatás.

A titokzatos történet legújabb felvonásának pedig Peter Stormare a főszereplője, akit a Constantine első részében láthattunk a Sátán megtestesítőjeként. A színész közösségi oldalára posztolt egy fotót, azzal a szöveggel, hogy készül a folytatás.

Oké, ezt azért nyilván ne vegyük hivatalos bejelentésnek, de talán a Warner is pedzegette már, hogy valamit terveznek a Constantine kapcsán, legalábbis egy rendezvényükön megemlítették, hogy a multiverzumnak az a történet is része.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PeterStormare (@therealstormare) által megosztott bejegyzés

Nagyon várjuk a fejleményeket, és ha már Stormare elszólta magát, talán valami hivatalos megerősítés is érkezik a napokban.