Megérkezett a Crazed előzetes. A végeredmény egy hamisítatlan indie film lesz, úgy tűnik a zsáner összes bájával és bajával. A filmben ráadásul Kane Hodder is felbukkan.

Egy abszolút független filmes próbálkozásról van szó, ami lehet, hogy végül megér egy misét. Persze szinte kizárólag akkor, ha az ember képes elviselni a hasonló, olykor kissé esetlen és néhány megoldásában kezdetlegesnek ható alkotásokat.

Igaz a Crazed előzetes nem is annyira rossz. Oké, a vizuális effekteket hagyjuk. A torkolattűz elég zsufni-munkának tűnik. A fényképezés, legalábbis az alapján, amennyire ezt egy előzetes alapján meg lehet ítélni. viszont igényesnek tűnik.

A tengerentúli Bloody-disguisting szerkesztősége ráadásul odáig ment, hogy A holló című remekhez hasonlítják Kevin McCarthy rendezését. Ez talán túlzó lehet, habár ők a történetbeli hasonlóság miatt adták ilyenre a fejüket. Illetve véresnek és betegnek is titulálták a történetet, ami a Crazed előzetes csekkolását követően abszolút érthető dolog.

A tervek szerint a gyártóstúdió, az Uncork’d Entertainment október elején teszi digitálisan elérhetővé a filmet, azt követően pedig november elején egy DVD-s megjelenésre is lehet számítani a tengerentúlon. Persze ki a francot érdekel ez addig, amíg azt sem tudod miről szól a Crazed.

Nos, mint fentebb említett a BD-sek A hollóhoz hasonlítják a produkciót. A sztori szerint adott egy  Ronan Pierce nevű zsaru, aki Harbor City-ben él. Az ottani élet azonban meglehetősen kemény, főleg mert a várost rémuralom alatt tartja a Luna Kartel. Ronan sajnos nagyon is jól ismeri őket, ugyanis ez a kartel felelős a lánya és a felesége haláláért. Ronan ezért úgy dönt, hogy módszeres bosszúhadjáratba kezd és mindenkivel végez, akinek a kezén szárad szerettei vére. A végeredmény és halálos és túlontúl véres kaland lesz.

Crazed előzetes – Agymenős bosszúfilm a láthatáron

Oké, ez így bot egyszerűségűnek tűnik, de az a helyzet, hogy kár is ezt túlbonyolítani. Ha a végeredmény egy pörgős, akciódús bosszúfilm lesz, akkor aligha illik majd panaszkodni.

A gyengelábakat tényleg az effektek jelentik, de ha ezen sikerül túllépni, akkor egy beteg és véres alkotáshoz lehet az embernek szerencséje.

A forgatókönyvet Kevin és Michael McCarthy követte el. Előbbi, ahogy említettem rendező is volt, utóbbi pedig a főszereplő zsarut alakítja – low budget na.

Viszont azért két ismerős arcot is sikerült szerződtetni, vélhetően kisebb epizódszerepben tűnnek majd fel, de horrorrajongók számára üdeszínfoltot jelenthetnek.

Az egykori Jason Voorhes azaz Kane Hodder kapott szerepet a Crazed-ben, illetve R. A. Mihailoff is felbukkan majd a hírek szerint.

Crazed előzetes:

CRAZED TRAILER from Uncork’d Entertainment on Vimeo.