Dark 3. évad előzetes

A Netflix egyik legnépszerűbb nemzetközi sorozata új trailert kapott. Zseniálisnak ígérkezik a folytatás és egyben lezárás, itt a Dark 3. évad előzetes!

Végre! Végre! Végre!

Az elmúlt napokban sejteni lehetett, hogy a Netflix nem húzza sokáig a Dark 3. évad előzetes premierjét és a nyárra rebesgetett premier is bebizonyosodott.

Még tavaly májusban kiderült, hogy a Netflix berendelte a német sorozat újabb felvonását és időközben arra is fényderült, hogy ez lesz az utolsó etap. Mondjuk Baran bo Odar, a sorozat egyik alkotója is úgy nyilatkozott, hogy nekik alapvetően is ez volt a tervük, egy három évados sorozat, amit szépen lezárnak és nem folytatnak. Nos, szerencsére a Netflix is így gondolta. Nagyon úgy tűnik, hogy nem kell attól tartani, hogy a siker miatt csak tovább ütik ezt a vasat.

Azért is lenne ez veszélyes, mert a sorozat elképesztően erős. Alapvetően egy sima gyermekeltűnéses esetet boncolgató kalandnak tűnt az egész, amely aztán egy rendkívül komplex és odafigyelést igénylő sorozatba csapott át. A második évad elképesztően sikerült és csak tovább növelte a várakozásokat, így ezek azért elég magasan vannak a Dark 3. évadát illetően. Bízunk benne, hogy mindezt sikerül is megugrani és remekül lezárni a sorozatot.

Az utolsó felvonás premierdátumot is kapott, így már biztos, hogy 2020. június 27-től lesz elérhető a Netflix kínálatában a magyarul Sötétség címen futó széria!

Dark 3. évad előzetes: