OD_D05_01227.RAF

Darren Lynn Bousman újra Fűrész-filmet rendez, a Chris Rock nevével fémjelzett Spirál: Fűrész hagyatéka ugyan csak jövőre érkezik, de a direktor szerint bőven izgalmas lesz a régi és új rajongók számára is.

A The Boo Crew csapata legutóbbi podcast műsorában Darren Lynn Bousman rendező volt a vendég aki több dologról is beszélt. Például a Death of Me című horrorjáról, ami hamarosan érkezik. Valamint természetesen a Spirál: Fűrész hagyatéka is szóba került, igaz arra sajnos várnunk kell, hiszen a koronavírus-járvány miatt majd csak jövőre mutatják be.

Mindenesetre a direktor az interjúban úgy fogalmazott, hogy számára is izgalmas élmény volt a film elkészítése, hiszen a végeredmény néha tényleg egy vérbeli Fűrész-mozi, míg máskor teljesen elüt attól, amit korábban megszokhattunk. Hozzátette, hogy a film szerinte jól illik az eddigi Fűrész mitológiába, de egy friss és új irányt is tartogat, ami felrázza a produkciót.

Elárulta, hogy a tesztvetítések is izgalmasak voltak, ugyanis Chris Rock, azért néhány humorosabb részt is belecsempészett a filmbe. Jó eséllyel azért nem kell egy horror-vígjátékra számítani, de lesznek könnyedebb pillanatok. Bousman mondta, hogy a tesztközönség soraiban furcsa is volt, hogy néha egy-egy nevetés is belevegyül az összképbe, hiszen ilyen azért korábban nem jellemezte a Fűrész-filmeket. Igaz gyorsan hozzátette, hogy azért a nevetésnek az adott jeleneket követően hamar vége lesz, mert ezeket azért a durvulás követi.

A műsort itt tudod visszahallgatni, ha megy az angol: