david-arquette-sikoly-folytatas

Most már biztosra vehetjük, hogy az új Sikoly-film folytatás lesz!

Nem rég írtunk arról, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nagyon úgy tűnik, hogy az új Sikoly-film nem reboot, hanem folytatás lesz. Neve Campbell ugyanis egy interjúban elárulta, hogy megkeresték őt a készítők, hogy vállaljon ismét szerepet a franchise-ban. Az információ viszont nem volt teljesen hivatalos, illetve azt sem derült ki, hogy Campbell mit válaszolt, amellett, hogy nyilván elmondta szereti filmbeli karakterét.

David Arquette azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy ő bizony visszatér Dewey Riley gúnyáját magára öltve. Így aztán egészen biztosak lehetünk abban, hogy folytatásról van szó.

A forgatókönyvet James Vanderbilt (Zodiac, Csodálatos Pókember) és Guy Busick (Aki bújt, Castle Rock) készítette míg Kevin Williamson producerként rajta tartja a szemét a dolgokon.

A produkció pedig a Radio Silence nevű filmes trió vezényletével készülhet. Chad Villella producer lesz, míg Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett a rendezésért felelnek, egyébként ők azok a srácok, akik az Aki bújt című horrort is összehozták, így aztán bizakodásra van okunk.

A többi szereplőről egyelőre nincs hír, de úgy tudni Neve Campbell mellett Matthew Lillard is érdeklődne a visszatér iránt. Az esetleg beszédes lehet, hogy David Arquette így fogalmazott a bejelentése kapcsán:

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy ismét eljátszhatom Dewey-t és összeáll a Sikoly-családom, régi és új arcokkal. Ez a sztori az életem egy igen fontos része. A célom pedig az, aminek a rajongók is örülnének, hogy az új filmmel méltó módon tisztelegjünk Wes Craven előtt”

Régi és új arcok.

Ennek fényében kíváncsiak várjuk a további casting híreket!